Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ti hogy csináljatok a palacsin...

Ti hogy csináljatok a palacsintát hogy puha maradjon és az is meg tudja enni akinek már nincs foga?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag tejjel kavard meg, és melegen, frissen tálald. Ilyen esetben még a vanília-krém, hasonló töltelékek is segítenek puhán tartani a tésztát.
2014. júl. 22. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Le kell takarni , akkor nem szárad meg. Alufoliaval, pl.
2014. júl. 22. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

A fogatlanság nem indok, nagyapám kb. mindent meg tudott enni, pedig egy sem volt neki.

Rántott, sült dolgokat, kenyérhéjat, almát...


Amúgy takard le pl. folpack és nem fog megszikkadni.

2014. júl. 22. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy szoktuk hogy egymáson vannak a palacsinták töltetlenül tálalásig (tetején is egy tányér van), így meleg és puha marad, és mindenki azt tesz bele amit akar.
2014. júl. 22. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 Zincsenkó László ***** válasza:
100%
A tésztába háromnegyed rész tejhez egynegyed rész szódavíz vagy dús ásványvíz,egy kevés turmixolt banán.Lazább és finomabb lesz a palacsinta! (egy szakács)
2014. júl. 23. 00:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 Zincsenkó László ***** válasza:
100%
Ha be van töltve a palacsinta,akár hogy le van takarva megszívósodik mert a töltelék kivonja a tészta víztartalmát,ezért jó bele a szóda és a banán.
2014. júl. 23. 00:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 nyam-nyam ***** válasza:
100%
Mindegyik jó amit eddig írtak de remek az is ha a palacsintatésztába még sütés előtt egy késhegynyi szódabikarbónát,vagy sütőport teszel.
2014. aug. 8. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!