Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Rántott camembert sajtot...

Rántott camembert sajtot hogyan kell készíteni? Miért nem sikerül?

Figyelt kérdés
Vagy kifolyik, vagy "eltűnik" a sajt valahova, és üreges lesz az egész, és csak a prézli marad meg... :( Panírozás sorrendje számít? Vagy mi a baj?

2014. dec. 31. 16:44
 1/5 anonim válasza:
100%

az én bevált módszerem:


1. fogod a sajtdarabot

2. liszt, tojás

3. újra liszt utána tojás

4. vastagon zsemlemorzsa

2014. dec. 31. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elsőhöz: és ne szúrj bele villával.
2014. dec. 31. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2, vagy 3x bundát is lehet csinálni, ahogy #1 írta. Ha nagyon érett a sajt, könnyebben kifolyik. Kisebb sajtok is vannak, nem csak az a 200grammos korong, azok szintén kevésbé folynak ki.


Az előre hűtésben meg több oldalról hallottam érveket, én nem szoktam figyelembe venni.

2014. dec. 31. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egész camembert panírozol akkor a penészréteg egyben tartja (ha nem szúrsz bele villával), illetve ahogy az első írta, 2x panírozni.
2014. dec. 31. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétszer panírozd és tedd be 1-2 órára a mélyhűtőbe mielőtt kisütöd, neked így nem durran szét.
2015. jan. 1. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!