Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Süteménykészítésnél az ételszí...

Süteménykészítésnél az ételszínezéket az elején, vagy utólag kell beletenni?

Figyelt kérdés

Kék színű cookies-t szeretnék. Ennek a tésztáját ugyebár nem kell keleszteni, csak liszt, tej, tojás, stb, inkább kekszes az alapja.

Előre is köszönöm! :)



2015. febr. 22. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:

OFF: én semmibe nem tennék mesterséges színezéket, mert szerintem nagyon ártalmas, inkább természetes dolgokat használnék.


ON: ha mégis azt akarod használni, akkor a legelején keverd bele, mert különben nem lesz egyenletes a szine.

2015. febr. 22. 10:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Ebben igazad van, elég egészségtelen..:/

Köszönöm a segítséget! :)

2015. febr. 22. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszer egy évben semmi bajunk nem lesz tőle, ártalmasnak nevezni meg egyenesen túlzás.

Igazából mindegy, ha az elején teszed bele akkor is valószínűleg elsőre halovány lesz és még kell hozzátenni, és utólag meg valóban elég sokáig kell gyúrni hogy teljesen homogén színe legyen.

2015. febr. 22. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Ó, okés. Köszönöm! :)
2015. febr. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!