Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha a hordós káposzta "pezsgősö...

Ha a hordós káposzta "pezsgősödik", lehet-e javítani rajta, hogy ismét ehető legyen?

Figyelt kérdés
Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének. Ja és komoly válszokat szeretnék, ha lehet.
2015. ápr. 24. 11:50
 1/1 anonim válasza:
ha azt érted alatta hogy megerjedt, habzik, akkor tönkre ment, szerintem dobd ki
2015. máj. 2. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!