Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nem sikerült jól a fánk. Mi...

Nem sikerült jól a fánk. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

A minap készítettem fánkot. Gyönyörűen meg is kelt a tészta, de amikor kisütöttem bő olajban felfújódott és a közepe üres maradt, mint ha egy lufi lenne.

Lehet, hogy azért, mert nem takartam le fedővel amikor az egyik felét sütöttem? Vagy az is elkézelhető, hogy túlkelt a tészta?

Aki fánksütésből ötös segítene elmondani, hogy ne legyen "lufi" a fánkom?



#kelttészta #fánk #fánksütés
2015. máj. 28. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok benne az élesztő/sütőpor, amit bele raksz. Egy kicsit abból vegyél/tegyél kevesebbet!
2015. máj. 29. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!