Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Aki szokott sertés velőt...

Aki szokott sertés velőt rántani, hogyan szokta elkészíteni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Még fagyosan szeletelni és ugy panírozni. Hmmm isteni úgy szeretem:)
2010. febr. 27. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
boltban vettem, nincs fagyasztva, csak a hűtőbe tettem be! Így valami tipp? Azt tudom, h finom, csak mióta elköltöztem otthonról, nem anya csinálja, nekem meg még nincs tapasztalatom benne :D (anyát meg nem tudom megkérdezni, mert jelenleg külföldön van)
2010. febr. 27. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Rózsákra szedni,enyhán ecetes vízben megfőzni és panírozni
2010. febr. 27. 20:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Vigyázz, a velő nagyon romlékony, sokáig ne tárold fagyasztás nélkül!!!

egyébként semmi fakszni:

szedd rózsáira (kb.1/4 tenyérnyi kis darabok)óvatosan mosd át,ha az ujjhegyeddel érzel csontszilánkot,azt szedd ki,ha a hártyát tudod, akkor húzd le.pici só, és panírozd bebő olajban süsd ki.Ennyi.Ne félj tőle, nem esik szét.

Nem kell előre főzni, az olyan lenne, mintha főtt húst rántanál ki.

2010. febr. 28. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
elkészült a mű, meg is ettük ebédre a párommal, nagyon finom volt :D
2010. febr. 28. 15:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!