Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Melyik sonka és sajt a legmegf...

Melinda- kérdése:

Melyik sonka és sajt a legmegfelelőbb egy pizzára?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam hétvégén meglepem a páromat és az első randinkhoz híven most az első évfordulónkra és pizzát ennénk, persze amit én készítek. Csak nem tudom, hogy melyik a legmegfelelőbb sonka és sajt fajta egy pizzára. Előre is köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 17. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

engem nem szokott többnyire érdekelni, hogy milyen (megveszem a legolcsóbbat oszt csucsu) de szerintem a félkemény-kemény sajtok a legjobbak hozzá. trappista, edami (elvileg a mozzarella a legjobb, de nekem valahogy nem ízlett annyira)

sonkáról nem tudok nyilatkozni. (ha nyúlósra akarod a sajtot akkor ne a sonka tetejére hanem alá tedd a sajtot)

2015. jún. 17. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Pármai sonka, 2 évig érlelt parmezánnal, mozarella szeletekkel.
2015. jún. 17. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
28%

Sajtnak mozarellát vegyél, SEMMIKÉPPEN NE TRAPPISTÁT. Az ugyanis annyira olcsó hogy már nem is sajt. Nem olvad, és íze sincs.


Sonkából mindegy, csak ne legyen szétfüstölve, mert akkor csak tovább szárad.

2015. jún. 17. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi az amikor csinálsz egy margheritát, rá sütés utàn pármai sonka, rukkola és sok parmezán forgács. Kis olíva olaj és picco bello.
2015. jún. 17. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy írták. Ha már ilyen "ünnepélyes" alkalomra készíted, akkor olasz hozzávalókkal tedd.

Trapista, gyagyi sonka mentesen.

2015. jún. 17. 23:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Én trappistát szoktam rá tenni és nagyon jó nyúlós mindig, meg finom. Sonkából meg olyat veszek ami épp megtetszik a boltban.
2015. jún. 17. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Digo nevű felhasználó válasza:


Az igazi az amikor csinálsz egy margheritát, rá sütés utàn pármai sonka, rukkola és sok parmezán forgács. Kis olíva olaj és picco bello."


+ egy jó chardonnay

2015. jún. 18. 01:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7#, na igen! Esetleg egy Gavi, vagy Verdicchio, ha már olaszos este van! :)
2015. jún. 18. 02:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem pizza mozzarellával ízlik legjobban, a kerek, de reszelt is kapható, azzal is finom és valamilyen szaftosabb sonka.
2015. jún. 18. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 Ügyet Lenke ***** válasza:
100%
Az eredetihez a legjobban hasonlító mozarellával csináld, olívaolajat is használj, paradicsomot, oregánót, ezek a legfontosabbak, egy pizzán nem kell feltétlenül sok mindennek lennie, fontosabb a jó alapanyag, sonkát amilyet szerettek, prosciutto cotto, az a főtt vagy párolt, prosciutto crudo az a nyers, szárított sonka. Ugyanakkor vannak feltétek amiket sütőbe rakás előtt teszel rá és van amit utólag jobb, vagy utólag is lehet, a nyers sonkadarabokat, kapribogyót etc.
2015. jún. 18. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!