Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lisztet helyettesíthetek jól...

Lisztet helyettesíthetek jól ledarált dióval vagy mogyoróval?

Figyelt kérdés

2015. aug. 14. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, mert a dió mogyoró sokkal zsírosabb, ezért máshogy viselkedik.

1 az 1ben nem.

2015. aug. 14. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

A levesbe rántásnak?


Én nem ennék belőle.


Amúgy ezek a magvak nem erre valók.

2015. aug. 14. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Valamiben helyettesítheted vele, valamiben nem. Inkább rizsliszttel lehet jobban kiváltani. A mandulalisztet is próbáltam, az elég jól viselkedik, de 100%-ban azzal sem lehet kiváltani.
2015. aug. 14. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Kevert tésztákat, piskótát lehet csinálni belőle és finom is de drága. Megkelni nyilván nem fog, palacsinta leginkább gesztenyeliszttel működik, sűrítésre is inkább mást találj ki.
2015. aug. 14. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
sűrítésre a rizsliszt tökéletes.
2015. aug. 14. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
amaránttal.
2015. aug. 14. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!