Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Konfitáltatok már kacsahúst?...

Konfitáltatok már kacsahúst? Milyen lett? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A páromat szeretném meglepni vele.
2015. nov. 13. 14:49
 1/4 anonim válasza:
100%
Persze. Vegyél jó minőségű kacsazsírt, égy el kell lepnie. Raksz mellé hagymàt, fokhagymát, rozmaringot. A hőmérséklet ne menjen 120 fok fölé. A legjobb ami egy kacsacombbal történhet.
2015. nov. 15. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Teljesen el kell, hogy lepje a zsír? Combokat szeretnék így elkészíteni, fehérborban párolt körtével. Kösz a választ, még jöhetnek, mert csak egy hónap múlva lesz aktuális.
2015. nov. 15. 09:49
 3/4 anonim válasza:
Persze,hogy teljesen lepje el. 3-4 óra hossza kell legalább. Ha már ízületnél könnyen beleszalad a tű, akkor jó. Hagyod kihűlni kicsit, akkor könnyebb kiszedni úgy, hogy nem esik szét. A zsírja leszűrve nagyon finom, hűtőben eláll a végtelenségig. Nekem van 1 éves konfit zsírom, mindig csak pótolom a hiányt hozzà. Mondig egyre finomabb lesz.
2015. nov. 15. 09:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. És ha jól tudom, utána még zsír nélkül rá kell pirítani a bőrére?
2015. nov. 15. 11:41

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!