Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell sütni a kakaóscsigát...

Hogy kell sütni a kakaóscsigát, hogy ne fojjon ki a töltelék?

Figyelt kérdés
2015. nov. 28. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kened végig a tölteléket a felcsavarás előtt, ez lesz a "talpa", amikor felszeleteled, ezt a kenetlen részt aláhajtod a csigák alá, gyakorlatilag talpat készítesz neki.

Itt a 10.-es képen bal oldalt látszik, hogy mire gondoltam:

[link]

2015. nov. 28. 08:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túl sokat tenni bele a töltelékből, és nem kell végig kenni a tésztát (csavaráskor úgyis feljebb nyomódik majd).
2015. nov. 28. 09:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
84%
Nem is baj, ha kifolyik; folyjon csak!
2015. dec. 1. 06:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!