Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy kell, úgy összekeverni a...

Hogy kell, úgy összekeverni a margarint és pudingot, hogy az elöbbi ne csapódjon ki?

Figyelt kérdés
Sütemény krémről lenne szó.

2016. nov. 28. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Vár meg, míg lehűl a puding
2016. nov. 28. 17:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
jó gyordan
2016. nov. 28. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
*gyorsan
2016. nov. 28. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Margarint a cukorral keverd ki, majd langyosra lehűtött pudingot fokozatosan, keverés közben adagold hozzá !
2016. nov. 28. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Én margarint leginkább semmihez nem kevernék, mert borzasztó az íze.
2016. nov. 28. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

A pudingnak teljesen hidegnek kell lennie, mert, ha nem az, a vaj/margarin krém olvadni kezd benne.

Nem baj, ha kemény lesz a puding, géppel kikeverve a két anyag, sima, homogén lesz.

2016. nov. 29. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!