Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A szalámit miért ajánlott...

A szalámit miért ajánlott felfüggesztve tárolni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 7. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ha te arra gondolsz, hogy felakasztani valahová, azért mert meleg van és megromlik.
2017. júl. 7. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Hogyha felfüggesztve tárolom, miért romlik meg kevésbé? Engem EZ érdekel!
2017. júl. 7. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy körbejárja a levegő, tudjon szikkadni!
2017. júl. 7. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
Télen is felakasztják, és pont azért, hogy szellőzzön, ahogy előttem írták. Ilyenkor, ha meleg van és a szárazszalámiban/kolbászban olvadni kezd a zsír, érdemes alá papírt is tenni, mert akár le is csöpöghet.
2017. júl. 7. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Helló!


"Kolbász tárolása:

Minden füstölt terméket beleértve a kolbászt is száraz, hűvös, szellős helyen kell tárolni. Ez ideális esetben, a kamrában, padláson vagy a pincében fellógatva a legjobb. Fontos, hogy ne legyenek becsomagolva, mert akkor nem tudnak szellőzni. Ha mégis a hűtőben szeretné tárolni, akkor azt csomagolás nélkül tegye!"

[link]

Üdv.

2017. júl. 7. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!