Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a különbség ezekben a...

Mi a különbség ezekben a modern villanysütőkben a forró légkeveréses ventilátor, és a forró levegős ventilátor között? Melyik előnyösebb? Melyiket minek a sütéséhez használjátok?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

A hagyományos hőlégkeverésnél hagyományos alsó-felső sütés mellett van, ettől függetlenül egy keringető ventilátor.

Mindenféle általános sütésre jó, ahol kell, vagy hasznos a légkeverés.


A hőlégbefúvásos rendszer (melyik gyártó hogy hívja) az "iparibb" tervezés.


Ott van egy nagy ventilátor lapát, és előtte, körülötte vagy egy nagy teljesítményű fűtőszál, ás arról fújja le a meleget.


Ugyanazt tudja, mint a másik.

Plusz, ha több tepsiben sütsz, 2, 3 tepsiben egyszerre, akkor ha nem is tökéletesen, de lényegesen hatékonyabban megbirkózik az egyenleteshez közeli sütéssel, minden tepsiben, egyformán, mint a sima légkeverés.

2018. szept. 3. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
És akkor melyik a hasznosabb,gazdaságosabb?
2018. szept. 14. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Hogy melyik hasznosabb, azt neked kell eldöntened. Sokszor sütsz úgy, hogy egyszerre több tepsiben sül az étel, vagy több különböző étel? Ha igen, akkor ki tudod használni a hőlégbefúvás előnyeit. Ha nem, akkor nem.


A gazdaságosságnak ehhez semmi köze. Hőt, csak energiabefektetéssel lehet nyerni. Nincsenek csodák.

2018. szept. 15. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!