Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tejbe rizs készítéséhez...

Tejbe rizs készítéséhez melyik a legalkalmasabb edény?

Figyelt kérdés

Talán furcsa a kérdés, de annak idején öreganyám az ilyenhez mindig egy alumínium lábast fogott, amit előtte vízzel kiöblített.

Az öblítésnek valami szerepe volt, nem a tisztasága miatt csinálta.

Lehet, hogy a tejjel van valémilyen összefüggésben az alumínium használata ?



2018. dec. 4. 20:54
 1/3 anonim válasza:
100%
Az edény szerintem teljesen mindegy. Az öblítés meg a leragadást vagy odaégést előzi meg gondolom.
2018. dec. 4. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy csak tejes ételek főzéséhez használt zománcos lábasom.

A vízzel való kiöblítés azt a célt szolgálja, hogy ne ragadjon le a rizs, szerintem ez amolyan régi szokás, a lényeg, hogy olyan edényt használj amiben nem égett oda még étel, nem volt kisúrolva.

2018. dec. 4. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Miss Endzsi ***** válasza:
Én is alumíniumosban szoktam, teljesen jó benne.
2018. dec. 5. 03:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!