Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen adalékanyagot javasolto...

Milyen adalékanyagot javasoltok a következő húskrém jellegű ételhez?

Figyelt kérdés

A cél nem maga a húskrém állag, hanem az, hogy egy mélyhűtőben a legkisebb helyen tárolható melegszendvicsre kenhető krém (vagy szórható por) legyen.


Az alapötlet az, hogy gombát olajban megsütni, csirkecombot darálthúst saját zsírjában megsütni, esetleg gombát ezeknek a sütés közben keletkező zsírjában, majd a megfőtt megsült húst gombát összevágni, összedarálni, vékony rétegekben megfagyasztani majd fagyasztott állagban összedarálni (esetleg lepényszerűen kenyérre eleve helyezhetően fagyasztani)


A felhasználás módja pedig az, hogy kenyérre tenni, szórni, ha porszerű vagy legalábbis darabos s melegszendvicsszerűen grillben megsütni.


A kérdés egyrészt arra szól, hogy mindehhez milyen s mennyi fűszer kell, másrészt hogy mi mást javasoltok még belekeverni illetve bármilyen eltérő ötlet érdekel. Fontos lenne a helykihasználás, tehát a fagyasztandó termék ne legyen darabos hanem töltse ki a lehető legjobban a rendelkezésre álló mélyhűtő teret.


2019. ápr. 19. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon túlbonyolítottad!

Tehát egy gombás-csirkehúsos melegszendvicskrémet akarsz készíteni?

Tegyél bele levés dinsztelt hagymát, sót, őrölt borsot, csipet porpaprikát. Mielőtt a kenyérre kened (amikor kiolvasztottad) keverj hozzá tejfölt (frissen) és reszelt sajtot. Aztán süsd meg!

2019. ápr. 19. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! A lényeg igazából az lenne, hogy további teendő nélkül lehessen megcsinálni. A fűszerezés jó ötlet. Esetleg darabos sajtok belekeverése a masszába. Még tojásra is gondoltam, az melegítés közben rántotta jellegűen sülhetne meg. A hagymával az a gondom, hogy munkahelyi körülmények között lenne megsütve így az nem szerencsés ha túl erős a szaga, főleg ha ez a szag hagymaszag. Az merült még fel, hogy hozzá uborka, az már üvegből, vagy esetleg nyers újhagyma. A cél az lenne hogy jobb és/vagy olcsóbb mint a felvágottak de sokáig eltartható módon. Felmerült még a kenyérrel együtt történő fagyasztás is.
2019. ápr. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!