Rizslap beszerzési helyek? Hol keresgéljek? Tesco, Auchan, Lidl, Aldi valamelyikében találkozott már velük valaki?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 01:17
2/2 A kérdező kommentje:
Ha valakinek valaha hasznos lesz a válaszom: Auchanban az ázsiai soron kell keresni, a fent linkelt is jó, de van ugyanennyi darab negyed áron.
2021. ápr. 7. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a legjobb olívaolaj, amit szinte bárhol meg lehet venni?
Pl. Tesco, Auchan, Spar, stb.
Hol van Auchan Magyarországon?
Még sosem láttam osant :O
Tudok venni valahol Miskolcon rák ízű halrudacskát/surimit?
És melyik részen kell keresni? Ugye nem a mireliteknél? Előre is köszönöm a választ :)
Az ázsiai gyorsbüfékben milyen fűszereket raknak a különböző csirkék bundájába?
Egzotikus kacsa, thai csirke, egzotikus csirke, szezámmagos csirke, amerikai csirke ... stb.
Hol lehet rákszirmot kapni?
Olvastam hogy hipermarketekben is lehet találni, itt szeretnék venni (Budapesten), viszont eddig amelyikekben kerestem nem volt. Tud valaki konkrét hipermarketet ahol lehet? Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!