Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A nyugati szakacsok miert...

A nyugati szakacsok miert hagynak egy csomo husos etelben csontokat, es szalkakat?

Figyelt kérdés
Nem lenne egyszerubb, ha eves kozben mar nem kellene ezzel bajlodni?

2022. jan. 22. 07:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
menj a Rácz Jenőhöz, ő majd kipepecskedi neked, söt elő is rágja
2022. jan. 22. 07:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted a főzés lényege, hogy minél egyszerűbben ehető legyen?
2022. jan. 22. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
2. Igen :D
2022. jan. 22. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

Ennek semmi köze nyugathoz, keleten és M.o-n is sok csontos húst esznek az emberek.

A kérdező és egyesek a saját anyjuk főztjéből indul ki, aki a finnyás gyerekeinek csak csontnélküli húsokat sütött, főzött.

2022. jan. 22. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
A csont is ad plusz ízt, állagot
2022. jan. 22. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

A csonttal semmi baj nincs, sőt hozzáad az ízekhez.

Halaknál pedig olyat kell rendelni, amit ki lehet filézni, mert nem mindet lehet. Mondom neked mindezt úgy, hogy nem szeretem a halat, de ismerem a konyhatechnikát.

2022. jan. 22. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
#3: Akkor baba kaja. Fogd a cuccost és mixeld le. Már csak lapátolni kell.
2022. jan. 22. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Mert a csontnak jó íze van (belefőzve a levesbe, etc).


Hát az meg még oda is bxna, ha szakácsként még ezeregyszáz even keresztül szálkáznom kellene a halat, mert Mr(s) Finnyáska nem eszi meg másképp.

2022. jan. 22. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

Olyan ételt kell rendelned, amit TE gusztussal megeszel!

A többivel ne foglalkozz, nem a te dolgod!

2022. jan. 22. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Srácok, megjegyzem a legtöbb konyha dolgozik csontokkal is, pláne keleten.



Pl indiai curry is csirke combot használ, a kínaiak köröm pörköltjében is ott az összes csont...

A legtöbb afrikai kultúra egyben nyárson szokott sütni. Az arabok, törökök szintén szoktak egyészbe sütni állatokat, halat.



A csontot NEM felhasználni egy viszonylag újkeletű dolog, max 100 éve fel se merült.


Egyrészt mert az álattartás drága mulatság volt, másrészt az íz miatt.


A modern gyorskajában és alacsony minőségű húsáruban nincs csont, mert így egyszerűen fogyasztható, egyforma és mert így kevésbé gusztusos részeket is bele lehet tenni pl nuggetsbe vagy gyrosba, parizerbe.

2022. jan. 22. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!