Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Habroló készítés, hogyan?

WhiteS kérdése:

Habroló készítés, hogyan?

Figyelt kérdés
Hello, van nagyon jó receptem mindig finomra sikerül, viszont azon gondolkozom, hogy a cukrászdai habroló vége mindig száraz, ezt az állagot szeretném én is elérni. Ha betöltés után még kb 50°-os sütőbe vissza teszem szárítani, mint a habcsókot. Az úgy jó lehet?
dec. 6. 18:05
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nagyon kiszàrad a tészta.

Cukrászdai levegőn szàrad meg kissé.

dec. 6. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!