Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért fehér a bajor virsli?

Miért fehér a bajor virsli?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mert nincs benne paprika és festék
2011. dec. 12. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
a pirospaprika hiányzik belőle.
2011. dec. 13. 09:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Borjúhúsból (legalább 51% szinhús) és hátaszalonnából készül (max. 30%) és zselésitö anyagokból (borjúfej és disznó börös részeiböl - max. 10%).

A szinhúst zúzott jéggel együtt pépesitik, a többi hozzávalót meg füszereket kevernek hozzá, utána töltik. eredetileg nagyon fissen - pár óra alatt - kell elfogyasztani, ma már megfelelö hütéssel tovább is eltartható.

A szine a pépesitett hús és szalonna miatt fehér, füszerként petrezselyemzöldet, borsot, citromot, szerecsendióvirágot, hagymát és esetleg gyömbért használnak, és ezek közül egyik sem szinez.

2011. dec. 14. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!