Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Kínai éttermekben/gyorsbüfékbe...

Kínai éttermekben/gyorsbüfékben milyen pácot használnak csirkemellhez?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy mit tesznek a pácba amitől többszöri újramelegítés után is "szagtalan"/ízletes a hús. Itthon ha újramelegítem már van egy utóíze a húsnak, bezzeg a kínai éttermesnek szinte ugyanaz, finom.

2012. dec. 24. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nem lehet,hogy a rajta lévő szósz miatt nem érzel rajta semmit?
2012. dec. 24. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:

És mégis honnan veszed, hogy ott bármit is , főleg csirkés ételt többször újra melegítenének?


Ismerek, (elég jól, belülről) 1-2 kínai helyet, de ilyet még nem igazán tapasztaltam.

Ezek az ételek nagyon gyorsan elkészülnek, teljesen értelmetlen olyan mennyiséget csinálni, hogy több napra legyen, és mindig melegíteni kelljen.

A zöldségek se bírnák olyan jól.

Negyedóra alatt kész van egy ilyen étel, inkább csinálnak egy nap 2-szer.

Amúgy is gyorsan romlik, nem érdekük, hogy rájuk romoljon.


Egyébként van amit beforgatnak szójába, de ez ebből a szempontból nem fontos.

2012. dec. 24. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Jah,én úgy értettem,hogy amit megveszel te magadnak otthon megmelegíted többször is.

Amúgy 2-esnek igaza van kipörgetik hamar nem melegítgetnek,csak max sz@rabb helyeken ilyeb emeletes ház aljában lévőkben.

Ahol mi szoktunk enni ott ismerjük a tulajt,plusz olyan csinálja,hogy több helye is van és kertesházból csinált éttermet.

2012. dec. 24. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:

*ilyen

*olyan jól

2012. dec. 24. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szójaszósz.

Meg étkezési keményítőt használnak.

2012. dec. 24. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése végett utólag is:

Én magam melegítem újra a kínai éttermes kaját, mert bármilyen meglepő mire hazaérek vele: kihűl!

A másik dolog, amit otthon csinálok kínai kaja ahhoz keményítő, szójaszósz, víz keveréke megy a csirkére mint pác, de mivel nem mindig eszem meg az egészet, később hűtőből elővéve majd újramelegítve a húsnak érezhető utóíze van. Ezt akarom kideríteni hogy mi kerül rá még. Lehetséges hogy különleges pácuk van, mert van 1 nagyon vékony réteg a csirkehúson, ami lehet csak a keményítő, de lehet osztrigaszószt/halszószt vagy vmilyen szószt is kevernek a páchoz.

2012. dec. 24. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor jól értettem :)

Ha pesti vagy tudok mondani egy kínait ahol a tulaj tényleg nagyon jól beszél magyarul,és biztos segít neked.

2012. dec. 24. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Hűű úgy lennék most budapesti! :)

Úgy tűnik ez megválaszolatlan rejtély marad, sajnos errefelé hiába értenek magyarul, mikor kérdezek tőlük valamit egyből jön az értetlenkedés.

2012. dec. 24. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ígérem,de(biztos,hogy nem idén)ha majd eszembe jut megkérdezem neked.

Amúgy meg,Boldog Karácsonyt :)

2012. dec. 24. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Azért nagyon de nagyon hálás lennék! :)



Köszönöm! Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok!

2012. dec. 24. 19:31

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!