Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A lasagne finom étel? Hogyan...

A lasagne finom étel? Hogyan lehet a legegyszerűbben elkészíteni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Finom. Recepteket a neten találsz. Egy fontos dolog: amig nem jöttél rá hogy is kell addig a tésztát főzd meg előre.
2013. okt. 16. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Finom étel, laktató, a fűszerektől kicsit nehéz is - nekem.Ha első alkalommal csinálod, akkor macerásnak is tűnik, hisz külön megfőzöd a darált húst, a paradicsomos mártást, a fehér besamelt. Rétegezed, meghinted sajttal, sütöd. Én egyszer főztem elő a tésztát, de megbántam, mert nehezebb volt vele bánni. Ha elég zaftos a hús, akkor a készen kapott száraz tészta felpuhul a sütés alatt.

Bár meg sem közelíti a házit, de árulnak dobozos dolgot, zacskós porokkal, amit fel kell oldani, persze darált húst ehhez is kell csinálnod.És ha ízlik, akkor ráveszed magad, hogy mindent frissen csinálj.

2013. okt. 16. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
A lasagne a gyerekeim kedvence, de ritkán készítek, mert sok a munka vele. A darált húsból ragut készítek, besamel mártást, a tésztát előfőzöm, rétegezem,reszelt sajttal megszórom, megsütöm.
2013. okt. 16. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 Kondor Judit ***** válasza:
Én csinálok egy milánói alapot de hígabbra a tésztát nem főzőm meg és így rétegezem+sajt rá.
2013. okt. 16. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem lasagne tésztát veszek, hanem a gyermelyiben van "csuszatészta", ami lapokból áll. Nem főzöm meg előre- A húst oregánóval borssal, sóval fűszerezem, öntök bele ketchupot. Amikor a hús megpárolódott, kiveszem,jól felöntöm a levét vízzel, házi tejföllel (vagy főzőtejszínnel), utána fűszerezem és behabarom.

A tepsibe öntök a szószból, arra rá a lapokat. Újra szósz. hús, rá reszelt sajt, és tésztával folytatom. A tetején tészta legyen és azon szósz. Amikor már kész, akkor reszelek a tetejére sajtot, és pár percig rásütöm.

gyorsabb és nem kell külön vacakolni a hozzávalókkal.

2013. okt. 16. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 16. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1.: a lasagne tésztára gyönyörű nagy betűkkel rá van ám írva, hogy nem kell előfőzni :)
2013. okt. 16. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!