Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Van az az amerikai "cheese...

Van az az amerikai "cheese spray", ugye? Na ilyen sajt sprayt lehet magyarországon valahol kapni?

Figyelt kérdés
a legjobb lenne valahol budapesten vagy környékén de ha valahol máshol vagy lehet neten rendelni az is jó lenne előre is köszi

2014. jan. 1. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. jan. 7. 23:36
 2/2 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést nem én tettem fel de már én is megtaláltam mivel nem érkezett rá értelmes válasz gondoltam felteszem én is.-.-"
2014. jan. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Az USA-ban miért adnak ilyen hatalmas adagokat?

Ezek után miért csodálkoznak, hogy a népességhez viszonyítva tényleg sok náluk a kövér? Ismerősöm volt az USA-ba, és mesélte, hogy ott egy átlagos, normális adag (amit sokan tényleg megesznek teljesen) itt kb 2, 2 és fél adagnak felel meg. Pedig árban ugyanannyi a...

Hol tudnék venni Budapesten amerikai mogyoróvajat?

kerestem, de sehol nem találtam mostani bejegyzést, köszi!

Valaki ismeri az amerikai Dubble Bubble rágót? Lehet azt itthon kapni, vagy van olyan honlap, ahonnan rendelhetek ide?

Szeretnék venni ilyet, Amazonon és eBayen láttam, de egyikről sem lehet Magyarországra rendelni. Van itthon olyan bolt, ahol kapható esetleg, vagy tudtok írni olyan honlapot, ahonnan tudnék rendelni? erre gondolok. Ez az original, a szokásos rágóízű, de van...

Tényleg igaz, h az USA-ban minden kaja génmanipulált, és biokaját nehéz és drága beszerezni?

Lécci, csak az válaszoljon, akinek van ily téren tapasztalata. Én tényleg rajongok az USA-ért, és csak tudni akarom.

Tipikus amerikai ételeket, édességek?

A testvérem kedvenc országa az USA, és arra gondoltam, hogy a szülinapján meglepetésként mindenféle amerikai ételeket készítenék neki. Idáig ezek vannak a listámon: mogyoróvaj, cookie. Tudnátok még ötleteket adni? Köszönöm! :) 17L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!