Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A kínai ételek mitől olyan...

A kínai ételek mitől olyan ragacsosak?

Figyelt kérdés

2014. nov. 1. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
A méztöl, de ez csak a "magyar kínai" ételekre jellemzö, máshol nem ez a divat.
2014. nov. 1. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Szója szószt is pakolnak rá rendesen .
2014. nov. 1. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Kukoricakeményítő!
2014. nov. 1. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Sem a szójamártás, sem a keményítö nem ragacsos!
2014. nov. 1. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
inkább ne akard tudni
2014. nov. 1. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan melyik kínai ételre gondolsz? Tradícionális vagy hazai ócsódefinom.

Utóbbi valszeg a keményítőtől, vagy ha más jellegű akkor olvasztott cukormáz.

2014. nov. 1. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
a szósz állaga a keményítőtől lesz olyan "takonyszerű". :) nem a szójaszósztól és méz nincs mindegyikben.
2014. nov. 1. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Amit itthon kapni közük nincs a kinai ételekhez, konkrétan csak nevükben hasonlatosak ahhoz amit kínában esznek.
2014. nov. 4. 01:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó volna, ha konkrétabban megfogalmaznád a kérdésed.
2014. nov. 17. 21:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!