Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Milyen gyakran esztek nyelvet?

Milyen gyakran esztek nyelvet?

Figyelt kérdés
Marha vagy sertes nyelvre gondolok elsodlegesen. Esetleg valaki tudna szolgalni valamilyen egyszeru recepttel.

2015. márc. 12. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:

soha


nézd meg nosalty-n vagy mindmegette pont hun

2015. márc. 12. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Felvágott nyelvet sokszor veszünk. Valamikor simát valamikor füstöltet. Mikor mit és mikor lehet kapni a boltokban.

Úgy, hogy mi készítjük el, azt olyan 3-4-évente. Megfőzzük és ugyan úgy mint amit a hentesnél lehet kapni felszeleteljük és felvágottként fogyasztjuk. De ez ritkán van.


Itt van egy két recept:


[link]


[link]


Amúgy nagyon szeretjük a nyelvet, mindenhogyan! :)

2015. márc. 12. 18:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
max a hurkában eszem meg:D
2015. márc. 12. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim válasza:
100%
Én csak a macskanyelvet szeretem azt is csak csokiban :)
2015. márc. 12. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán. Sertésnyelvet egyszer ettem, nem ízlett, de lehet hogy csak rosszul volt elkészítve. Marhanyelvet többször is, az nagyon finom, szeretem.
2015. márc. 12. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor szoktam venni.Kocsonya szezonban belefőzöm, egyébként meg fűszeres lében megfőzöm, még melegen megtisztítom alaposan befokhagymázom, pirospaprikában megforgatom és a hűtőben jól kihűtöm.Kenyérrel, paprikával,paradicsommal isteni!!
2015. márc. 12. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 zolidobos ***** válasza:
100%
Elég gyakran, mert szeretem. Akár főve, fűszerezve, ahogy előttem írták, akár disznósajtban, akár füstölve a marhanyelvet. De a kedvencem a savanyú nyelv. Kuktában puhára főzöm a nyelvet némi szemes bors, vörös-és fokhagyma, babér, só társaságában, majd a leszűrt főzőlébe pár szem kockára vágott krumplit főzök. A felszeletelt nyelveket visszarakom a krumpli mellé, és vékony tejfölös habarással sűrítem. Ecettel pikánsra savanyítom. Jó szívvel ajánlom annak, aki nincs fenntartással az alapanyag iránt.
2015. márc. 12. 19:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!