Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti szeretitek a lecsót?

Ti szeretitek a lecsót?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 19:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
4%
eldöntendő kérdés, törlésre javaslom
2016. okt. 23. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
És kedves első, hol szerepel hogy ilyet nem lehet kérdezni? Mutasd már meg...
2016. okt. 23. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Igen, mi szeretjük a lecsot. Remélem sokat segitettem!
2016. okt. 23. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, évente csak 1-2 alkalommal eszek.
2016. okt. 23. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

a lecsó a legjobb! szólok is anyának, hogy csináljon

rég volt már lecsó

2016. okt. 23. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 anonim ***** válasza:

Második. Oldal alja, GYIK:


"Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!"

2016. okt. 23. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 A kérdező kommentje:

#5 Én is ugyanerre gondoltam. Én is imádom, laktató és nem is hizlal annyira.


Első, nyugodtan jelentheted, ha nincs jobb dolgod.

2016. okt. 23. 19:54
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretem
2016. okt. 23. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
ratatouille
2016. okt. 23. 20:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
87%

Szalonnát pi zsírjára sütöm, kolbászt az apróra vágott lila és vörös hagymával együtt teszem bele. Megvárom, amíg üvegesre dinsztelődik, de nem szabad megélni, barnulnia. Ilyenkor megy bele a paprika és a bors, ha az kezd szottyadni, kevés paradicsommal és egy erős paprikával megtoldom és a végén ütök rá egy friss tojást. A tojást fakanállal keverem el és nem töröm össze így szépen szálakban elkeverve és a tükör tojás és a rántotta közötti állagú lesz.

Friss, vagy kissé tűzön pirított feher kenyérrel fogyasztom.


A kétféle hagyma és a kolbász együtt nagyon finom.


Ha nem a tanyán vagyok, akkor repce olajat használok és kihagyom a kolbászt. Ellenben rakok bele cukkinit, amit megsózok és csak utána teszem bele a hagymát, amikor már kissé levet eresztett. Majd a paprikát, utána kétféle parit rakok bele: Kecskeméti 3f1 és Róma vf. Utolsó 2 percben rakom bele az erős paprikát és egy tk barna cukrot a 4kg lecsóba.


Azt szeretem, hogy nem kell előkészítéssel külön foglalkozni. Amikor az egyik anyagot beleteszem, elkezdem a következőt feldolgozni, amikor az már fel lett aprítva, akkor már mehet is bele az edénybe.

2016. okt. 23. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!