Ételek, italok - Gyakori kérdések
3
Hogyan kell és mivel a legcélszerűbb felverni a tejszínt, hogy igazán könnyű legyen és ne olyan nehéz, kissé vajszerű? (Egyébként magas zsírtartalmú és lehűtött...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Főzés közben csupa pára minden. Ablakot nem lehet 5-10 percnél tovább nyitva tartani. Ti télen hogyan szoktátok megoldani a főzés közben keletkező párát?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
8
Régen a suliban reggelire vagy uzsonnára kaptunk halkrémes kenyeret, ami annyira finom volt. , hogy készítik?
Élelmiszerek
Élelmiszerek
6
Szerintetek hány v/v%-osra kell kell beállítani a pálinkát, hogy a gyümölcs az aromáját a legjobban kiadja?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!