Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért hangsúlyozzák mindenütt, hogy a padlizsánt fél órára be kell sózni, különben keserű lesz?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Miért kemény a pogim pedig mindent úgy csinálok ahogy levan írva. És mikor kiveszem a sütőből kő kemény az egész. Miért?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
1
20dkg barna cukrot lehet helyettesíteni kristály/porcukorral? Ha igen mennyi legyen?
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
2
Rakott karfiolt akarok csinálni, de nincs itthon tejfölöm, ha csak a tetejére reszelek sajtot úgy is jó lesz?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Hosszú évek óta használom a főző Rámát, még akkortól, amikor Hérának nevezték. Jó ideje nem lehet kapni, már a tartalékom is lassan elfogy. Miért nem lehet kapni,...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
4
Hallottam a múltkor valamilyen rakott palacsintáról, mások rétegezett palacsintának hívják. Hogyan kell ezt csinálni?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
2
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!