Mi a kedvenc ételetek? Miket esztek az ünnepek alatt?
Régóta szeretném elhagyni a húst, de valahogy eddig nem mertem. Annyi recept van és teljesen el vagyok veszve.
Persze tudom, hogy ami neked tetszik nem biztos, hogy nekem is fog, de valahogy ez kicsit bíztatóbb így. :)
Mit szoktatok Húsvétkor készíteni? Esetleg Karácsonykor?

Nem tartjuk a husvetot, igy nincs bojt sem.
Husvet vasarnap lesz sonka, kalacs es sultes tal. Hetfon megyunk kirandulni visszuk a maradekot es ott meg bufeben vsgy etteremben eszunk.
Gyerek keresere lesz lasagne vagy palacsinta ism

Egyrészről esetleg karácsonyi káposztán kívül semmiféle ünnepi menüt nem tartok, másrészről alig eszek húsfélét, harmadrészről elutazok. Úgyhogy totál bukott helyzet és nekem így boldogság. :-) Üdülésre tervben van két éttermezés v.sz.l. bolonnyai spagettivel és rántott sajttal. Illetve első napra valamilyen kaját viszek, de még passz. Nem húsvéti kaja lesz.
36/F

4+
Annyiban kicsit hazudtam, hogy Szilveszter napján eszek lencsét. De egész évben sűrűn eszek lencsét és nagyon szeretem, úgyhogy az sem teljesen ünnepi így számomra.

Kaszinótojást mindenképpen készíteni fogok és stefánia rúd, a másik, amiben van tojás.
Köretnek hagymás tört burgonyát tervezek.
A levest még nem döntöttem el, vagy húsleves lesz, vagy tárkonyos raguleves.
És tortát szoktam sütni, nézek is valami jó receptet.

"Pont a nagyböjt után be kell lakni belőle"
"Kell"? Miért, mi van, ha nem...?

"Régóta szeretném elhagyni a húst, de valahogy eddig nem mertem"
Kitől félsz...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!