Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mi a kedvenc ételetek? Miket...

Mi a kedvenc ételetek? Miket esztek az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés

Régóta szeretném elhagyni a húst, de valahogy eddig nem mertem. Annyi recept van és teljesen el vagyok veszve.

Persze tudom, hogy ami neked tetszik nem biztos, hogy nekem is fog, de valahogy ez kicsit bíztatóbb így. :)

Mit szoktatok Húsvétkor készíteni? Esetleg Karácsonykor?

ápr. 10. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Gondolkozz, milyen szó van az ünnep nevében. Pont a nagyböjt után be kell lakni belőle.
ápr. 11. 00:48
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem igazán ünnepeljük a húsvétot, kaja annyi hogy van tojás, torma, újhagyma, de amúgy semmi extra.
ápr. 11. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Nem tartjuk a husvetot, igy nincs bojt sem.

Husvet vasarnap lesz sonka, kalacs es sultes tal. Hetfon megyunk kirandulni visszuk a maradekot es ott meg bufeben vsgy etteremben eszunk.

Gyerek keresere lesz lasagne vagy palacsinta ism

ápr. 11. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

Egyrészről esetleg karácsonyi káposztán kívül semmiféle ünnepi menüt nem tartok, másrészről alig eszek húsfélét, harmadrészről elutazok. Úgyhogy totál bukott helyzet és nekem így boldogság. :-) Üdülésre tervben van két éttermezés v.sz.l. bolonnyai spagettivel és rántott sajttal. Illetve első napra valamilyen kaját viszek, de még passz. Nem húsvéti kaja lesz.

36/F

ápr. 12. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

4+

Annyiban kicsit hazudtam, hogy Szilveszter napján eszek lencsét. De egész évben sűrűn eszek lencsét és nagyon szeretem, úgyhogy az sem teljesen ünnepi így számomra.

ápr. 12. 00:02
 6/8 Kései Sirató ***** válasza:
45%

Kaszinótojást mindenképpen készíteni fogok és stefánia rúd, a másik, amiben van tojás.

Köretnek hagymás tört burgonyát tervezek.

A levest még nem döntöttem el, vagy húsleves lesz, vagy tárkonyos raguleves.

És tortát szoktam sütni, nézek is valami jó receptet.

ápr. 14. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Pont a nagyböjt után be kell lakni belőle"

"Kell"? Miért, mi van, ha nem...?

ápr. 18. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

"Régóta szeretném elhagyni a húst, de valahogy eddig nem mertem"

Kitől félsz...?

ápr. 18. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!