Vegetáriánus vagyok. Miket ehetek?

válasza:Minek az eredményét??? Ha vegetáriánus vagy, állati eredetű ételeken kívül azt eszel, amit csak akarsz...

válasza:

válasza:Bármit!
Legfeljebb "törvényt szegsz".

válasza:

válasza:

válasza:Ha vega vagy akkor tudod.Egyél sok húst,felvágottat és meg lesz az eredménye.
A kérdést így kellet volna feltenni:ha vega akarok lenni,akkor miket ehetek?

válasza:Ovo-lakto-vega vagy tehát tojást tejet is eszel
Köményes leves, rántott gomba, sült krumpli
Hamis gulyás, palacsinta
Paradicsom leves, bácskai gombás rizs
Krumpli leves, túrógombóc
Zöldség leves gríz gombóccal, spenót tükör tojás
Sárgaborsó leves, tejbegríz
Fokhagyma leves, rántott sajt krumpli püré.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Értem ezt arra, hogy nem veszel fel valódi bőr vagy gyapjú cuccokat, figyelsz-e arra, hogy ne teszteljék a termékeket állatokon stb.
Már próbáltam a pálmazsírt, a töklevest, a póréhagyma levest, és az erőlevest. Nagyon ízlettek, rendelek is majd még ezekből is, ha elfogyott, meg kipróbálok másokat is, de kíváncsi vagyok azok véleményére, akik már kóstoltak más termékeket is a GEFROtól, hogy melyiket...
Vagyis nem teljesen vegetáriánus, mert a halhúst szeretem. De nem szívesen eszek húst, tojást. Most is húsvétkor már hányingerem volt. Nem szeretem. Jobban szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket, könnyű kajákat. Gondolkoztam már ezen korábban is, de nem csináltam semmit,...
Csak húst nem eszem minden mást igen szóval lehet főtt tojás stb
A Govindát ismerem és szeretem, de a hosszú hétvégén nem lesz nyitva.
Könnyen.egyszerűen elkészíthető vegetáriánus recepteket tudnátok írni?vagy ami bevált,finom...Kiderült sajna pár napja hogy nem ehetek hust,tojást,vagy amibe tojás van se tejterméket.....igy nehéz főzni vagy kitalálni hogy mit egyek..segítsetek!köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!