Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van az, hogy a Börger...

Miért van az, hogy a Börger Kingben olyan füstösebb börgeresebbek a börgerek miközben a Mekdánelcben szinte már sterilek, mintha sima szendvicsek lennének?

Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Mert ők tűzön sütnek 1954. óta.
2023. márc. 25. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Lehet tűz nélkül is sütni?
2023. márc. 25. 14:27
 3/7 anonim válasza:
100%
#2 Elég gyakori. Sok sütőben nincs tűz manapság. :D
2023. márc. 25. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezek a mai fiatalok.
2023. márc. 25. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Ezen a trollkodáson még dolgozni kellene.
2023. márc. 25. 14:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Lehet mer olyan fráncijásan beszélnek.
2023. márc. 25. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

A McDonald's-ban sütőlapon sütnek emlékeim szerint, félidőben megfordítják, a Burger Kingben pedig átmegy egy gépen, ami megsüti.

[link]

2023. márc. 26. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!