Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A kávézókban az alternatív...

A kávézókban az alternatív tej valójában a vendég lehúzására szolgál?

Figyelt kérdés
Ha pl. espresso 550, cappucino 750, ennek a laktózmentes tej felára 200. Ne mondja már, hogy a laktózmentes tej 2x annyiba kerül, mint a sima...

2023. jún. 3. 12:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A kávézónak ki kell termelnie a beszerzett anyagok árát, az energiaköltségeket és egyéb rezsit, a béreket, ha van bérleti díj, azt, és még valami profit is kellene, ha továbbra is működni akar. Mindezt olyan tételekből, ami felett a vendég órákat ücsörög és óradíj oldalról pedig elenyésző térülés.
2023. jún. 4. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!