Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapesten egy éve 500-600...

Budapesten egy éve 500-600 forintért láttam valahol kürtöskalácsot, melyik hely lehetett ez?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem sajna arra sem, hogy merre volt.

2025. júl. 16. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A metró kijáratoknál, aluljárókban lehetett olcsóbb kürtösöket kapni, de most már ennek is felment az ára 800-1000.- körül árulják mostanában.
2025. júl. 16. 18:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A hulladék Fitzkey volt valószínűleg, de már ők is 1000-1100-ért adják.
2025. júl. 16. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Az Astorián az aluljáróban lehetett kapni ennyiért. Mostanában nem jártam arra, nem tudom van-e még.
2025. júl. 17. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Undorító áremelések voltak ezen a téren is, pofátlan
2025. aug. 6. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Olcsó ez a hely egy kvázi osztrák városban?

Soproni borozó. Fél évezredes borászmúltra visszatekintő család, kedves tulaj, viszonylag egyszerű berendezési kiskocsma. A boruk elvitelre 70 forint/deciliter, helyben 90 Ft/dl. A szóda most emelkedett 10 forintról 20 forintra.

Van valahol olyan hely Budapesten - lehetőleg a Hungária körút vonalán belül - ahol helyben fogyasztás mellett szemet húnynak hozott pia felett?

Arról lenne szó, hogy van pár külfüldi kollega, akiknek szívesen tartanánk pálinka kostólót házipálinkából. Nem lealjasodás, hanem kultúrált kostolgatás. Tudom, hogy hivatalosan ezt nem szabad, ezért kérdem, hogy ismer-e valaki ilyen szemet húnyós helyet....

Tinnye mellett az Üvegtigris büfé milyen hely?

Van valami jó ennivaló arrafelé?

Nyugati aluljaroban levo 1-et fizet 2-t kap hambis hely mennyire finom?

Nem akartam reklamozni a helyet, de kivancsi vagyok ra. Nagyon korrekt aron van most 2 hambi igy.

Hol található Budapesten a legjobb hely ahol lángost és gulyáslevest lehet enni?

Január elején 3 német barátommal leszünk pár napot Budapesten és mindenképp szeretném velük kipróbáltatni ezeket az ételeket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!