Budapesten egy éve 500-600 forintért láttam valahol kürtöskalácsot, melyik hely lehetett ez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Soproni borozó. Fél évezredes borászmúltra visszatekintő család, kedves tulaj, viszonylag egyszerű berendezési kiskocsma. A boruk elvitelre 70 forint/deciliter, helyben 90 Ft/dl. A szóda most emelkedett 10 forintról 20 forintra.
Arról lenne szó, hogy van pár külfüldi kollega, akiknek szívesen tartanánk pálinka kostólót házipálinkából. Nem lealjasodás, hanem kultúrált kostolgatás. Tudom, hogy hivatalosan ezt nem szabad, ezért kérdem, hogy ismer-e valaki ilyen szemet húnyós helyet....
Van valami jó ennivaló arrafelé?
Nem kávézót keresünk. De nem is túl drága helyet.
Nem akartam reklamozni a helyet, de kivancsi vagyok ra. Nagyon korrekt aron van most 2 hambi igy.
Január elején 3 német barátommal leszünk pár napot Budapesten és mindenképp szeretném velük kipróbáltatni ezeket az ételeket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!