Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Gyros tálban van a húsban...

Gyros tálban van a húsban hozzáadott cukor vagy szénhidrát, keményítő?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ugye a hús be van pácolva vagy fűszerezve, és hogy az a pác/fűszer tartalmaz hozzáadott cukrot, mézet, keményítőket vagy egyébféle szénhidrátokat? Meg mit tartalmaz általában egy ilyen pác/fűszerkeverék?

febr. 17. 19:14
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem, az a 100% hulladékhús.
febr. 17. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmi hasonlót nem tartalmaz.

Az hogy a gyors fűszer tartalmaz-e cukrot üzlete válogatja de direkt nem teszik bele.

febr. 18. 08:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Legjobb kaja a világon, nálunk a Hassan meg is szokta áldani.
febr. 18. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, az a 100% hulladékhús."

Nem feltétlenül, csak nem a blaha aluljáróban kell venni. Különben ennyi erővel a pörkölt, brassói, hurka-kolbász is hulladék..

febr. 18. 09:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100 % pulykamellből van a gyros hús, de van ahol marhahús.
febr. 18. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Cukrozott hús..??? Ez új. 😃

Szénhidrát is alig van a húsban.

Viszont a sültkrumpliban és rizsben van bőven. Azt ne tegyenek bele.

márc. 17. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Lekvárral kell enni amúgy is.
márc. 18. 03:08
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os, igen sajnos az utóbbi időben elég sok vendéglátós húsba kerül ilyen-olyan úton módon cukor, hogy “finomabb legyen”. Én sem értem, hogy minek. De aki mondjuk összetetten szénhidrát anyagcserezavaros, mint én, annál egy “egyszerű” gyros is gondot jelenthet, amiről nem is hinné az ember, hogy meg lehet cukrozva maga a hús. Értelemszerűen csak a húst kérném meg a zöldségeket, semmi egyebet.
márc. 18. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Kfc twister Classic mennyi a cukor és szénhidrát egy db-ba?

Sziasztok az is érdekelne hogy a kosaras csípős csirke szárnyban mennyi. Nem igazán találom interneten

Miskolcon tudtok olyan éttermeket, ahonnan lehet rendelni teljeskiőrlésű vagy szénhidrátcsökkentett ételeket?

Nem ehetek gyorsan felszívódó szénhidrátokat, ami hirtelen megemeli a vércukrot.Egészségesen étkezem, sokat főzök, de néha olyan jól esne valamit rendelni, amit én is megehetek. A don pepe pizzázóban találtam TK pizzát és tortillát.Tudtok más éttermet is ajánlani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!