Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen feltétek voltak a...

Milyen feltétek voltak a legfurább pizzán, amit valaha ettél életedben?

Figyelt kérdés
Vagy milyen típusú az, amit a legfurábbnak tartasz?

ápr. 10. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Kígyóuborka... (csak akkor vettem észre miután elkezdtem enni, elég rossz volt)

Illetve azt csak online láttam fotón, de a kivis pizza mindent vitt... :D

ápr. 10. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem fura, de ezzel ilyet olaszo.-ban és nagyon finom. Gorgonzola és körte.
ápr. 10. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Nincsen kőbe vésve, hogy a pizzára milyen feltéteket szabad tenni, és nincsen tiltólista sem.Nem ettem olyat, ami meglepetést okozott volna, mert általában a rendelés előtt el szoktam olvasni, hogy az adott pizzán milyen összetevőkből áll a feltét.

Ettem már olyan pizzát, amin volt uborka, főtt tojás, vagy ananász, a kedvencem meg az olajos hal+citrom, ami másoknak lehet nem ízlik. Hasonlónak gondolom a helyzetet, mint amit a lángosokkal művelnek újabban.

A nutellás lángos is biztos ízlik valakinek, azért van ott a választékban, de nekem ahhoz nem volt ihletem, soha nem kóstoltam, nem mondhatom, hogy "fura volt".

Pizzából is léteznek különböző vegetáriánus verziók, amelyeken vagy zöldségek, de gyümölcsök is lehetnek feltétként, ami egy vegetáriánusnak lehet öröm, aki meg nem az, rendelhet másfélét.

Mindezzel csak arra utalok, hogy a furcsaság nagyon egyén függő, mert ott van pl az egyes válaszoló, a kígyóuborkát említette példának, nálam meg fel sem merült, hogy miért is van a pizzán uborka.ananász, vagy tükörtojás, ha éppen olyat rendeltem.

Egy nápolyi pizzasütő már sokkal hétköznapi kombináció miatt is reklamálna, ha nem üzlet lenne, de éppen azért ráraknak bármit, ha azt megveszik (mint a lángos esetében is)

ápr. 10. 16:17
 4/9 qkker1 ***** válasza:
90%

Kedvencem:

Két pizza összeborítva

- Hawaii

- Tenger gyümölcsei

mindkettő fokhagymás-tejfölös alappal.

ápr. 10. 17:25
 5/9 anonim válasza:
92%
Nekem a kedvencem, még főiskolás koromban lakótársaimmal mindig olyan pizzát vettünk amin mandarin, steak burgonya és lilahagyma volt. Asszem újpesten volt a pizzéria.
ápr. 10. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nutella
ápr. 10. 18:18
 7/9 anonim válasza:
100%

Amerikában ettem ilyen pizzát:

Sajtos alap

Rántotta

Chips

Szarvasgomba

Hagyma

- nagyon finom volt, de a chipsnek nekem túl markáns volt az íze. Valami Yukon gold potato volt.

ápr. 10. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
pár éve ment nagyot hogy édes pizza, csokis az alapja és gyümölcsöket tettek rá. még a Dr Oetkernek is volt valami próbálkozása. egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá hogy az egy pizza, mert az süti.
ápr. 11. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Nachos.
ápr. 15. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Mi volt a legfurább hely, ahol valaha pisiltél?

Én egy fa törzsében lévő lyukba, hogy meg ne lássanak közben.

Mi a legfurább nevű együttes, amivel valaha találkoztál?

Lehet magyar és külföldi is, de létező együttesneveket írjatok!

Melyik volt a legfurább hely ahol valaha randiztál?

Tehát abszolút nem hétköznapi randihely. Nekem a temető, halloweenkor. És igazából a körülményekhez képest jól sikerült. 23

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!