Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az éttermek miért nem képesek...

Az éttermek miért nem képesek FELTEKERNI a palacsintát???

Figyelt kérdés
Nem valami fancy étteremről beszélek, hanem BÁRMELYIKről szinte, ami fent van Foodorán, ott szoktam rendelni különböző helyekről palacsintát a kaja mellé. Kiakasztó, hogy úgy gondolják, hogy jó ez az összehajtogatós fasság amit művelnek, miért nem lehet csak normálisan tekerni a palacsintát, ahogy minden épelméjű ember teszi otthon????? A palacsintában pont az a jó, hogy kézzel betolom a számba, nem villával vagdosgatom mint valami csicska.
tegnapelőtt 21:07
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Ja, és a képen tekerve volt!!!
tegnapelőtt 21:08
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Esztétikai és tálalási okokból.
tegnapelőtt 21:45
 3/32 A kérdező kommentje:
Még egyszer elmondom, rendelt palacsinta, ami vagy egy átlátszó, műanyag dobozkában érkezik, vagy polisztirol ételes dobozban, hagyjuk már az esztétikát meg a tálalást xDD
tegnapelőtt 21:53
 4/32 anonim ***** válasza:
90%
itt van főtt tojásos .
tegnapelőtt 21:55
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
De étteremből rendeled, nem? Ugyanúgy készítenek elő mindent, ahogy hagyományos tálaláshoz, csak tányér helyett az elviteles dobozba pakolják bele, értelemszerűen.
tegnapelőtt 21:55
 6/32 A kérdező kommentje:
De van 1-2 étterem, ami meg tud tekertet küldeni. A pl. Gönczy-nek is van rendes beülős étterme, bár csak elhaladtam eddig mellette, nem tűnt egy luxus helynek, az tény, ők mégis normálisan csinálják a palacsintát, a Csülök akkor miért nem? Az valami elit étterem lenne?
tegnapelőtt 21:58
 7/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudás kérdése. Nincs rá szabály hogy hogy kell tálalni a palacsintát. A többség a hajtogatós módszert választja, mert esztétikusabb úgy tálalni, kultúráltabban lehet enni, gyorsabb elkészíteni, stb. Ha valahol meg tekergetni akarják, szívük joga.
tegnapelőtt 22:06
 8/32 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbb ember képes kulturáltan is enni, késsel-villával és nem csak tolja be a pofájába a palacsintát.

A többség szerint így jobban néz ki, ha neked nem tetszik, vagy ne rendelj, vagy tekerd fel magadnak.

tegnapelőtt 22:13
 9/32 anonim ***** válasza:
47%

"A palacsintában pont az a jó, hogy kézzel betolom a számba, nem villával vagdosgatom mint valami csicska."

Aki ennyire proli, abba nem való rendes étel!

tegnapelőtt 22:13
 10/32 A kérdező kommentje:
Értem, csak így legközelebb akkor nem onnan rendelek majd. Meg akkor nem értem, a képen miért volt tekerve, általában ha a képen hajtott van, akkor onnan eleve nem rendelek palacsintát, ha tekerve van, akkor feltételezem, hogy úgy is küldik. Itthon szerintem pont, hogy sokkal szarabb úgy enni, hogy maszatolom a villával, nyilván nem fogom kiszedni tányérra és késsel-villával megenni, persze, majd gyertyát is gyújtok mellé meg berakok valami halk jazzt xD Ha egy normális étteremben ülök, akkor világos, ott nem kézzel eszem.
tegnapelőtt 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet rántott hortobágyi húsos palacsintát kapni?

Debrecenben ettem évekkel ezelőtt egy vegyes rántott tálat, azon volt rántott/bebundázott hortobágyi húsos palacsinta. Étlapon külön fel sem volt tüntetve a rántott fajta, csak a sima. Azóta máshol nem láttam, semmit sem dobott ki a net, chatgpt sem talált ilyen éttermet.

Hol lehet Budapesten kapni finom amerikai palacsintát juharsziruppal?

Láttam egy két helyet, ami szerintem kicsit drága volt, plusz raknak rá áfonyaszószt, valami olyasmi helyre gondoltam ahol külön lehet kérni a feltéteket. Köszönöm!

A KFC-s reggeli palacsinta hogyan készül?

Kedves KFC-ben dolgozók. :) Hogyan készítitek a reggeli palacsintát? Előre el van készítve/esetleg fagyasztott/csomagolt és csak át kell melegíteni? Ha előre csomagolt milyen hozzávalók vannak benne? Szeretnék hasonlót készíteni, még nem találtam olyan amerikai...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!