Az éttermek miért nem képesek FELTEKERNI a palacsintát???

válasza:

válasza:

válasza:A legtöbb ember képes kulturáltan is enni, késsel-villával és nem csak tolja be a pofájába a palacsintát.
A többség szerint így jobban néz ki, ha neked nem tetszik, vagy ne rendelj, vagy tekerd fel magadnak.

válasza:"A palacsintában pont az a jó, hogy kézzel betolom a számba, nem villával vagdosgatom mint valami csicska."
Aki ennyire proli, abba nem való rendes étel!
Kapcsolódó kérdések:
Debrecenben ettem évekkel ezelőtt egy vegyes rántott tálat, azon volt rántott/bebundázott hortobágyi húsos palacsinta. Étlapon külön fel sem volt tüntetve a rántott fajta, csak a sima. Azóta máshol nem láttam, semmit sem dobott ki a net, chatgpt sem talált ilyen éttermet.
Láttam egy két helyet, ami szerintem kicsit drága volt, plusz raknak rá áfonyaszószt, valami olyasmi helyre gondoltam ahol külön lehet kérni a feltéteket. Köszönöm!
Kedves KFC-ben dolgozók. :) Hogyan készítitek a reggeli palacsintát? Előre el van készítve/esetleg fagyasztott/csomagolt és csak át kell melegíteni? Ha előre csomagolt milyen hozzávalók vannak benne? Szeretnék hasonlót készíteni, még nem találtam olyan amerikai...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!