Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen bor illik a "menüsoromh...

Milyen bor illik a "menüsoromhoz"? Szívesen innék rosét vagy édes vörösbort!

Figyelt kérdés

Előétel: mozzarella-paradicsomsaláta, főétel: fehérboros fogas, valamilyen olasz tésztával, desszert: panna cotta

(Gyorsan kellett választanom németül a céges vacsorára, minnimális a nyelvismeretem)


2015. nov. 21. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán az előételhez elmegy egy könnyű rosé, de a halhoz ugyanazt a bort kellene adni, amiben párolódik, vagy egy karakterében hasonló, magasabb minőségű fajtát. A panna cotta kérdéses, önmagában semleges ízű, ha piros gyümölcsszósszal van tálalva, akkor mehet mellé egy édes, gyümölcsös vörösbor (bár édes bort elvileg nem desszert mellé, hanem helyette adunk.:-))
2015. nov. 21. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. nov. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!