Csak Budapesten található iSweet Thaiföldi fagyizó?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 14:47
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Tudtommal igen, én is ezen oldalon hallottam először erről a cukrászdáról. /Egy nem budapesti./
Kapcsolódó kérdések:
Hol vannak Budapesten különleges kávézók? Olyasmi mint például a cat café vagy a rózsa fagyizó
Jön hozzám a nyáron egy lengyel cserediák és el akarom vinni valamilyen jópofa, hangulatos, különleges helyre amit biztos nem felejt el, és otthon szívesen meséli hogy milyen különleges helyre vittem:)
Tudtok mondani Duna-parti fagyizókat? (Budapesten)
Ahonnét fagyi után ki lehet sétálni a partra.
Hol van Budapesten jó fagyizó?
Vidéki vagyok, és olyan fagyizót keresek, lehetőleg könnyen megközelíthető helyen, ahol ilyen jó kis kelyheket csinálnak, mindenféle fantázianevekkel, tudjátok... Mit ajánlanátok?
Budapesten hol lehet kapni fagylaltkelyhet?
Keresek egy helyet, ahol 1000 forint alatt lehet kapni fagyikelyhet, és ahol vannak választékok is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!