Miért nem tudom elérni az alfa állapotot?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2-3 hete kezdtem el foglalkozni a témával, azóta naponta többször relaxálok és próbálom elérni az alfa állapotot.
Egyetlenegyszer sikerült megvalósítani a gyakorlatot, amikoris a testem teljes mértékben ellazult és egy lefelé húzó súlynak érztem magamat.
VISZONT AZÓTA NEM SIKERÜLT.
A technikám az, hogy lefekszem az ágyamon, egyenként ellazítom az összes testrészemet és elkezdek 100-tól visszafelé számolni.
Van, hogy elalszom és van, hogy nem történik semmi.
A gyakorlatot nappal és este is próbáltam már.
Mi lehet a probléma?
Hogyan lehetnék hatékonyabb?
febr. 16. 00:55
11/12 anonim 

válasza:

Mi lehet a probléma? Mondjuk, hogy semmit sem csinálsz. Belső állapotokat kell felszínre hozni, vagy kapcsolódni a saját rezgésedhez. Te ehelyett matekozól.
12/12 anonim 

válasza:

Ha fekszel az ágyon, becsukod a szemed, nem gondolsz semmire, légzésedre figyelsz mar amkor alfa allapotba vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!