Tudatos álmodás? Nemrég ezt olvastam, igaz? (lent)
"Tudat megőrzése az elalvás során
Ez tekinthető a legnehezebb módszernek. Elalváskor az alany tudatánál marad: a külvilág ingerei helyett fokozatosan az elméje által gyártott ingereket kezdi felfogni, és megtapasztalja az alvási paralízist is (ez utóbbi kellemetlen is lehet, az okait nem ismerőknek gyakran félelmetes élmény)."
Melyik technikáknál fordul elő? én például a TRAVEl módszert szeretném kipróbálni (teljesen kezdő vagyok) az jár alvásparalízissel? Nagyon rossz érzés?
Nem mindenkinek es nem minden esetben jelentkezik az alvasparalizis, ami csak annyi hogy ugy erzed,le vagy benulva es nem tudsz megmozdulni.
Akkor keletkezik, amikor az etertest/asztraltest meeg nem tert vissza teljesen a fizikaiba, illetve a test elhagyasa nem teljes.
1. Rajzolj valamit a csuklódra.
2. Állíts be egy időzítőt, ami 1,5 óránkén csörög, és nézd meg a csuklódat.
3. csináld ezt 2-3 hétig, és akkor álmodban is tudni fogod hogy meg kell nézned a kezed, így tudod irányítani.
4. Enjoy ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!