Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem folytatódnak az álmaim?

Miért nem folytatódnak az álmaim?

Figyelt kérdés

Az esetek nagy részében tudatos/irányított álmaim vannak.

A téma az utóbbi időkben főleg a hétköznapjaim. Újra "élek" néhány megtörtént eseményt vagy épp olyat ami inkább távolabbi jövőben játszódik egy adott helyzetben.

Az egyik ilyen álmom, hogy munkahelyi karácsonyi buli van és az egyik kollégám a jelen lévők előtt vall szerelmet nekem. Ennek annyi előzménye volt, hogy tavaly együtt voltunk, de igazából csak szex volt. Az álmom ezután úgy folytatódik, hogy hazamegyünk hozzá és elkezdek vele veszekedni, hogy ezt miért csinálta stb. A veszekedés után én haza akartam volna menni és kb. itt van vége mindig. Sose jutok haza csak a kocsimig(ami még nincs is a valóságban :D ).

Elég sokszor jön vissza ez az álmom(szerintem már jó pár hónapja és egy héten többször is) és nagyon idegesít, hogy mint egy beakadt lejátszó állandóan csak ez a jelenet játszódik le és nincs folytatása.

Ezen kívül volt még egy ilyen, de annak más témája volt és igazából az megszűnt. Nem álmodtam azt már pár éve biztosan.

2016. jún. 29. 19:42
 1/1 anonim válasza:
Valószínűleg simán csak hosszú az álmod (lehet, hogy nem tűnik annak de az) és mivel többször álmodod ugyanazt kb. ugyanannyi idő telik el és mindig ott ébredsz fel.
2016. júl. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!