Melyik pasit válasszam, tudsz segíteni?
Két jelőltem is van, akikkel hosszú távra terbeznék, azonban most kell döntenem. Nem tudom melyiket válasszam, mivel mindkettő mellett tudok érveket sorakoztatni, hogy miért ő az igazi. Még a horoszkópjuk is hasonló. Segítenél ?
Balázs 1989. február 12. 8:15-kor Sopronban született. Sándor 1988. február 2. 22:20-kor Debrecenben. Eszter vagyok és Budapesten születtem 1990. február 7-én 15:50 kor.
Segítsetek ha tudtok ! Minden észrevétel érdekel. Köszi :-)
Szerintem én lennék a megfelelő:
Anna
1990.02.10. Budapest
Kicsilány, ósziahelló...
Szerintem először is: kezeltesd magad. Vagy ha nincs kedved, egy tetszőleges elmegyógyintézetben bizonyára hozzád illő partnerre lelsz.
Ha észhez tértél: azt válaszd, akivel közös az érdeklődési körötök, a zenei ízlésetek, és jól kijöttök egymással. Vagy ami még tuti: azt válaszd, amelyiknek több pénze van, és szeretőnek keress egy olyat, amelyik megfelel :)
László vagyok.
1990.12.01. Veszprém. Engem válassz ! Mosok és főzök rád. A szolgád leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!