Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán nőhöz milyen jegyű...

Oroszlán nőhöz milyen jegyű férfi illik?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 19:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.
2014. máj. 17. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Ugyan nics mit. egy mérleg pasi :)
2014. máj. 17. 19:16
 23/26 Harcikacsa válasza:
Kedves Mindenki :) Az asztrológiának bizonyítottan semmilyen a jellemet determináló hatása nincs :D Ha valakit érdekel, bebizonyíthatom spirituális, kvantumfizikai vagy pszichológiai síkon is ! Az égitestek helyzete egy gyermek születésének időpontjában minimálisan szinten különböző energiák által hatást gyakorolhat a születő gyermekre, de jellemet semmiképpen sem formál. Ne haragudjatok de ez alapján párt választani az egyik legsúlyosabb tévedés ... olyasmi mint az ókorban, amikor az emberek azt hitték hogy emberáldozattal megszüntethető a napfogyatkozás -LOL- Bocs a nevetésér :)
2014. máj. 18. 22:04
 24/26 Harcikacsa válasza:

Egy kérdést engedjetek meg :) Miért degradáljátok le többen is ezt az oldalt egy társkereső szolgáltatás szintjére ? nem a kérdezőre gondoltam :D hanem azokra akik válaszaikban direkt eszkalációt alkalmaznak önmaguk iránti érdeklődés felkeltésére. Ezt ne vitaalapnak vegyétek, tényleg érdeklődés céljából tettem fel ezt a kérdést. Gondolom látjátok ebből, hogy nem tartom sokra a társközvetítő maffia szolgáltatásait. Értetek vagyok itt, mert tanulmányoztam sokféle emberi kapcsolatot, és szeretném veletek megosztani az ötleteimet :)

Lesztek néhányan akik elküldenek majd a fenébe, csak nem ilyen kulturáltan, ők ne is írjanak, nem érdekel a kötekedésük, szeretek vitatkozni de csak intelligens emberek módjára. Ha valaki csak itt meri kiélni dominancia - komplexusát, vagy itt meri csak kompenzálni frusztrációját annak csak egy LOL lesz a válaszom :D Nem várom, hogy mindenki egyetértsen, de ha támadtok nyíltan tegyétek !

2014. máj. 18. 22:18
 25/26 balint0925 válasza:
Olyan, amilyet szeret
2014. jún. 14. 22:45
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés inkább az, hogy egy horoszkópokban hívő nőhöz milyen intelligenciájú férfi illik, a válasz pedig: 70-80.
2014. jún. 15. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!