Egy kérdést engedjetek meg :) Miért degradáljátok le többen is ezt az oldalt egy társkereső szolgáltatás szintjére ? nem a kérdezőre gondoltam :D hanem azokra akik válaszaikban direkt eszkalációt alkalmaznak önmaguk iránti érdeklődés felkeltésére. Ezt ne vitaalapnak vegyétek, tényleg érdeklődés céljából tettem fel ezt a kérdést. Gondolom látjátok ebből, hogy nem tartom sokra a társközvetítő maffia szolgáltatásait. Értetek vagyok itt, mert tanulmányoztam sokféle emberi kapcsolatot, és szeretném veletek megosztani az ötleteimet :)
Lesztek néhányan akik elküldenek majd a fenébe, csak nem ilyen kulturáltan, ők ne is írjanak, nem érdekel a kötekedésük, szeretek vitatkozni de csak intelligens emberek módjára. Ha valaki csak itt meri kiélni dominancia - komplexusát, vagy itt meri csak kompenzálni frusztrációját annak csak egy LOL lesz a válaszom :D Nem várom, hogy mindenki egyetértsen, de ha támadtok nyíltan tegyétek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!