Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legszebb csillagjegy?...

Melyik a legszebb csillagjegy? Mi jellemzi a csillagjegyeket kulsore?

Figyelt kérdés

2016. jún. 20. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a skorpioak a legszebbek.:)
2016. júl. 1. 00:27
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

"Állítólag jegytől függetlenül azok, akinek a horoszkópjukban a Naphoz nagyon közel van a Vénusz, vagy éppen együtt is állnak"

Nekem a napjegyemben van a Vénusz is (Rák), a pasiknak be szoktam jönni, vagy hogy mondjam, sokaknak... de én magamat átlagosnak látom inkább, vagyis semmi kiemelkedő. A Rákokra a Hold miatt általában jellemző kerek arc, sápadt bőr megvannak. :)

2016. júl. 1. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
28%
A skorpió és a bika esetleg a szűz.
2016. júl. 3. 15:59
 14/17 anonim ***** válasza:
40%

Nekem is a rák típus.. Azt hiszem Angelina Jolie is rák aszcendens, és a vénusza az első házában van, inkább erre mondják a szépséget, az első ház a fejet, arcot is jelenti, vagy ha a vénusz közel van az aszcendenshez, de annyiféle szépségtípus van, nincs kedvencem, az oroszlán emberek kisugárzása elég nyerő gyakran, skorpió izgalmas, intenzív, stb.. na de nem kisugárzást kérdeztél hanem konkrét vonásokat, az szerintem főleg a vénuszuk helyzetétől függ.

Ha a nap nagyon közel van a vénuszhoz valakinek a horoszkópjában az sok jót is jelenthet de sajnos gyakran válást jelez, gondolom első házasságra értendően... Mert a nap ereje szimbolikus értelemben elégeti a párkapcsolati vagy szerelmi energiákat, tehát ezért van hogy akinek közel a napja a vénuszához az válást jelez vagy jelzett, inkább régebben, manapság már szerencsére nem házasodnak túlzottan fiatalon az emberek, gondolom emiatt sokan akkor ha már a saját karmájukat lerendezték valamennyire és kiegyensúlyozottabban lépnek házasságba

2016. júl. 8. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Napok a világűrben amik fènyesek. Távolról mind egyforma de közelről nem. Más színűek ès mèretűek is vannak.
2017. júl. 23. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:

Melyik a legszebb autó?

Na ez a krédés pont ugyan ilyen.

2017. júl. 23. 23:02
 17/17 A kérdező kommentje:
jap...őszintén igazad van...
2017. júl. 23. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!