Az ikerlángoknak a megismerési fázis után minden esetben szétválik az Útjuk?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 15:30
1/5 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ikerláng. Hol tanítják?
2/5 anonim válasza:
Az Élet Iskolájában, Ahol az Isten a Tanár. Negyedikes anyag.
3/5 anonim válasza:
Az utolsó inkarnációban már nem kell elszakadni, amikor már mások oldalán tökéletes társsá fejlődtek. Az utolsó egy-két inkarnációjában szerintem mindenki megélheti az ikerlángszerelmet. Illetve hát egyszer majd elköltözik innen a szellemcsaládunk erről a bolygóról, nem tudom, hogy addig tud-e majd mindenki tökéletes társsá fejlődni. De mondjuk lehet simán az is, hogy majd a fejlődés felgyorsul, valószínűnek tartom, hogy ez lesz, és akkor mindenki megélheti még idelent a Földön. :) Mondjuk én nemtom. Csak ezekre gondolok.:)
4/5 anonim válasza:
Nem.
Amit utolsó is mondott. De nem kell tökéletes, csak annyira megfelelőnek lenni, ahol problémák nem lökik el feleket egymástól.
Természetesen nem mindig kell és sok esetben nem vállnak el.
5/5 anonim válasza:
Eleve szét vagytok menve. Így jó magyarosan. A problém az, hogy aut hiszik attól hogy talákoznak már össze is jöttek. Hát nem. A kérdésed tehát butaság, de közel sem akkora mint az utolsó inkarnáció. Ez az első. Vége ennek a korszaknak, csak az a baj, hogy a sötétség aki régen pont a vallással vezetett el minket istentől, ma az ikerlánggal a szerelemtől. Vergődnek, de én akkor is egy jobb világot építek, vagyis növesztek és teremtek :)
Pétet 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!