Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van egy férfi az életemben...

Van egy férfi az életemben akit soha nem mutat a kártya! Miért?

Figyelt kérdés
Van egy fèrfi, aki nem a pàrom, de mègis többet èrzek irànta! Foltton rà gondolok, de nem merek kezdemènyezni! Nagyon szeretnèm tudni, hogy mit èrezhet iràntam, ha èrez e egyàltalàn valamit! Sokszor jósoltak nekem (nem pènzèrt, hozzàèrtö) de soha nem mutatja a kàrtya! Magamnak is josoltam, valamennyire èrtek hozzà, de nekem sem sikerült! Ha tud valaki segíteni, kèrem segítsen, mert belebetegszek! Csak annyit mutat a kàrtya hogy lelki beteg vagyok miatta ès sokat gondolok rà, de szeretnem tudni hogy vajon ö mit èrez?
2014. máj. 8. 00:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a pszichológusok nyugdíjba is mehetnek, ha van elég kártya meg kártyavető. Csodálom, ha olyan jól működik, tízezreknek szolgál hiteles magyarázattal, akkor miért nincs KÁTYAVETŐ szakiskola, egyetem és doktori képzés ezen a téren?
2014. máj. 8. 12:48
 12/17 A kérdező kommentje:

Na azèrt ez ne hasonlìtsuk egy doktori "kèpzèshez ",ahogy fogalmaztàl, mert ez nem annyira komoly dolog! De elhiheted hogy sokan hisznek benne! Amúgy ha te nem hiszel, akkor mit keresel itt?! Ha nem tudsz a kèrdèsemre vàlaszolni, akkor ne irogass te ide nekem!!!!!!!!! Ennyi!!!!

Csak tudnàm, hogy mit keresnek itt az ilyen emberek? Talàn mert ök is hisznek ès èrdekli öket, csak nem merik bevallani!

2014. máj. 8. 20:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Észhez akarlak téríteni, kérdező!
2014. máj. 12. 09:11
 14/17 anonim válasza:
Szerintem elromlott a kártya xd
2014. máj. 13. 22:43
 15/17 Laylah ***** válasza:
Hú, de vicces vagy, 14-es...
2014. máj. 14. 10:21
 16/17 anonim válasza:
De kérdező, most őszintén, és ne húzd fel magad kérlek. A kérdésedből az jön le, hogy karnyújtásnyira van tőled a pasi.. Mi van köztetek? Semmi. Ha megkérdeznéd tőle, mi történne? Vagy összejönnétek, vagy ugyanúgy semmi. Elfogadom, ha kicsit szkeptikus is vagyok, hogy esetleg válaszolhat a kártya.. De ez pont olyan dolog, hogy te veted a kártyát, heteken, hónapokon át, hátha mutatja, közben meg elszalasztod a lehetőséged. Ha elé állnál, lehet lenne esélyetek egy kapcsolatra, így meg megy és keres egy lányt, ainek több esze van, és őt kérdezi, nem papírfecniket.
2014. máj. 16. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én hiszek a kártyában, nekem is jósoltak már belőle meglepő dolgokat, amik később be is jöttek. De a te esetedben sajnos nem kell kártya ahhoz, hogy egyértelmű legyen a kép: ez a férfi nem akar téged. Nem adja tudtodra, hogy tetszenél neki. Sajnos ez ilyen egyszerű, nincs mit túlbonyolítani ezen. Nem jön be mindenki mindenkinek. Ha egy férfi vonzódik hozzád, akkor nem lesznek kétségeid efelől, ez halálbiztos. Ne kergess illúziókat, hagyd ez a pasit.

2014. máj. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!