Van jelentősége annak, hogy eltört az eljegyzési gyűrűm?

nincs
csak azt akarod, hogy legyen

egy nő ma már el akart vetélni, mert kiugrott a hal az akváriumából, te meg válj el gyorsan
komolyan, nem veszitek észre, hogy az ezotéria mekkora baromság???
összetört a tükör, kiszóródott a só... fekete macska... olyan babonás klisék, amiket senki nem vesz komolyan... és a többi "jel" is ugyanilyen babona...
ha hinni akarsz valamibe, válassz egy számodra szimpatikus vallást, ne az ökörséget!

#1 vagyok
Nem hinném hogy le kellene ennyire szólni valakit mert hisz dolgokban. Ha abban hiszel hogy baromság az ezotéria, akkor hogyj abban de légy tisztelettel a másikra, különben megutáltatod magad.
Szerintem se kell az ilyen babonáknak hinni, persze félni lehet.
Amúgy poénból az Apollo feliratra mondtam hogy mindenhová követ az életemben és kiderült hogy a párom egy szatyrán is ott volt és még az egészségbiztosítójának a neve is Apollo24, (és 24.-én jöttünk össze) na ekkor gondolkodtam el hogy lehet van ebben valami :D

Nem túl szerencsés dolog keverni a babonát az ezotériával.
Míg az előbbi, különböző félelmek kényszeres ráerőltetése egyszerű, hétköznapi jelenségekre, addig az utóbbi inkább a tapasztalati úton történő önmegismerésre helyezi a hangsúlyt. :)

Belenyúltatok egy gyengébb minőségű ékszerbe...
Nehéz kezdetek lesz, de sikeresek lesztek mint egy család.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!