Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van jelentősége annak, hogy...

Van jelentősége annak, hogy eltört az eljegyzési gyűrűm?

Figyelt kérdés
Alapbol nem vagyok babonás,csak amit ismerek,és negatív,attol felek,erről is rosszat olvastam,és most be vagyok parazva,előre is köszi!
2017. aug. 27. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nincs semmi jelentősége, csak ha hiszel benne :D Rossz dolgok úgyis jönnek mert nélkülük nem élet az élet.
2017. aug. 27. 23:52
 2/11 anonim válasza:
100%

nincs

csak azt akarod, hogy legyen

2017. aug. 27. 23:52
 3/11 anonim ***** válasza:
12%

egy nő ma már el akart vetélni, mert kiugrott a hal az akváriumából, te meg válj el gyorsan

komolyan, nem veszitek észre, hogy az ezotéria mekkora baromság???

összetört a tükör, kiszóródott a só... fekete macska... olyan babonás klisék, amiket senki nem vesz komolyan... és a többi "jel" is ugyanilyen babona...

ha hinni akarsz valamibe, válassz egy számodra szimpatikus vallást, ne az ökörséget!

2017. aug. 28. 00:46
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

#1 vagyok

Nem hinném hogy le kellene ennyire szólni valakit mert hisz dolgokban. Ha abban hiszel hogy baromság az ezotéria, akkor hogyj abban de légy tisztelettel a másikra, különben megutáltatod magad.

Szerintem se kell az ilyen babonáknak hinni, persze félni lehet.

Amúgy poénból az Apollo feliratra mondtam hogy mindenhová követ az életemben és kiderült hogy a párom egy szatyrán is ott volt és még az egészségbiztosítójának a neve is Apollo24, (és 24.-én jöttünk össze) na ekkor gondolkodtam el hogy lehet van ebben valami :D

2017. aug. 28. 01:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a vőlegényeddel beszéld meg- nézd eltört- és ő biztos meg tud nyugtatni. Minden helyzet más és más - nem kell előre leírt babonákat ráhúzni a jelenségekre, hanem meg kell ismerni mit jelent - lehet,hogy azt, hogy gyenge volt egy ponton a gyűrű..
2017. aug. 28. 09:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem túl szerencsés dolog keverni a babonát az ezotériával.

Míg az előbbi, különböző félelmek kényszeres ráerőltetése egyszerű, hétköznapi jelenségekre, addig az utóbbi inkább a tapasztalati úton történő önmegismerésre helyezi a hangsúlyt. :)

2017. aug. 28. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
9%
#4 A tiszteletet ki kell érdemelni, babonás, ezotériás hülyék meg eleve hátrányból indulnak.
2017. aug. 28. 10:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes,és kevésbé értelmes válaszokat,férjhez még nem mentem,Szival elválni Nemtudok,az meg Hogy mert azt akarom,hogy beteljesüljön a babona,inkabb nem irtal volna semmit:-) Köszi mégegyszer
2017. aug. 28. 10:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Belenyúltatok egy gyengébb minőségű ékszerbe...

Nehéz kezdetek lesz, de sikeresek lesztek mint egy család.

2017. aug. 29. 15:05
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
Hülyeség ez a babona. A gyűrű csak egy giccs, semmi jelentősége nincs csak sokba került! Garancia van rajta? Vettetek volna acélt az nem szakad szét soha.
2017. szept. 1. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!