Honnan veszitek, hogy nincsen ezotéria & mágia, hiszen mindenki elismeri hogy szinte semmit sem tudunk! Akkor?
Ha a végső kérdések kerülnek előtérbe, mint Isten termemtette-e a világot, vannak-e másik dimenziók, síkok ; a tudósok egybahangzó állásfoglalása az, hogy bizony fogalmunk sincsen erről, mert nagyon keveset tud a földi tudomány erről !
Azt sem tudjuk, hogy volt-e ősrobbanás, egyáltalán hogyen keletkezett az univerzum, nemhogy a világmindenség, maga az anyag, a statikus univerzummodell sokkal több kérdésre választ ad, akkor honnan veszitek azt, hogy az EZO TV-ben, rosszakat mondanak ? Honnan van bátorságotok csípőből elutasítani a nemes spiritualizmus gondolatvilágát ?
A mai kvantumfizika is bebizonyította hogy az emberi tudat hatással van az anyagra, maga az emberi gondolatok, kérdéseink a világról, alakítják az egész mindenséget materiálisan, azaz igazolt dolog a szellemi gyógyítás ! Akkor honnan veszitek azt hogy nem lehet pl mágia & okkultizmus ? Erre varjál gombot.
"Azt sem tudjuk, hogy volt-e ősrobbanás"
xD
Honnan szedted ezt a hülyeséget?! Szerinted hogyan keletkezett a föld és az univerzum? A reptoidok az ezosók segítségével fingottak és közben a szellemek táncot jártak vagy mi?
A korodat szégyenled megmondani? Érthetően igen.
A tudomány gyakorlati eredményeket ér el. Az ezotéria, a spiritualitás viszont nem.
A legnagyobb baj az, hogy a spiritualitás megszokatja a hívőivel az alapozatlanságot. Azt sugallja, hogy higgyél abban, amit jólesik, és onnantól ne foglalkozz a tényleges igazsággal. Vannak irodalmak, amik éltetik, és vannak, amik tagadják a dolgot, hát akkor válaszd azt, amelyik neked jólesik, és onnantól az legyen az igazság. A másikra tegyél nagy ívben, mert irreleváns amit állít, jogodban áll megtagadni.
Nehogy még véletlenül is közeledjen a véleményed a másik oldalhoz... A politikai erők is éppen ezt a hozzáállást kedvelik.
"Nézd, én tanultam egyetemen kvantumfizikát, de ez a lecke kimaradt."
Szintúgy. Pedig a fény-elektromos egyenletnek hála mentem át a vizsgán. De ha a kérdező jobban el merült a témában, akkor mondjuk a Dirac-egyenlet levezetésével bizonyíthatná, hogy nem csupán az ezoblabla.com-on olvasott a témáról.
Úristen, most majdnem elkezdtem komoly választ írni a kérdésre. De aztán láttam, hogy ez az "Erre varrjál gombot"-csávó.
Jó kis troll kérdés volt, gyökér.
Ha mégsem te lennél az, akkor meg simán tudatlan vagy, még félműveltnek sem nevezhető.
Ignoramus
"Ha ezekre a kérdésekre ők valóban tudnák a megoldást akkor nem percenként 500-ért osztanák az észt, hanem ők lennének a világ urai."
Nem arról van szó, hogy tudják az 5-ös lottót, hanem nagyojából meglátják az emberis sorsot, nem úgy hogy most ez nyer vagy az nyer, hanem szerencse jön vagy gazdagság pl.
"leteszik a lantot hazamennek északai busszal a 1,5 szobás panellakásukba és szomorkodva nézik a sárga csekkeket hogy miböl is kéne ezeket befizetni.+"
Ha visszaélnének a tudással, másnapra elvenné az univerzum.
"Szinte semmit nem tudunk, de eddig sem úgy tudtunk meg dolgokat, hogy hasra ütés szerűen kitaláltuk, hogy de jó lenne ez, meg az."
Nem ismerjük a mély természeti törvényeket, akár még nekik is igazuk lehet, hiszen már tudjuk hogy az elme képes befolyásolni az anyagot !
montihun te vagy arrogáns-.-
"Erről meg valami linket dobhatnál, ennyi erővel én vagyok Godzilla.
"
Itt vannak a részletes magyarázatok és a video.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
"Szerinted hogyan keletkezett a föld és az univerzum? "
A statikus világegyetem jobb válaszokat ad , reálisabb mint az ősrobbanás. Pl egy másik téridőszerű univerzumból egy fekete lyukon át átfolyt egy másik helyre az anyag és a téridő.
"A legnagyobb baj az, hogy a spiritualitás megszokatja a hívőivel az alapozatlanságot"
Az a baj, hogy ezeket a dolgokat érezni kell ! Nem vagyunk képesek bizonyítani hogy így van, látod hogy a modern kvantumfizika is csak kapizsgálja a jéghegy csúcsát.
Ignoramus Te aztán seemit nem konyítasz a fizikához, de egód az annál nagyob :D.
Haha, coffos féle bizonyítás? Be ne fossak a röhögéstől:D
ja és: -.-, mivel 12 évesen csak a smileyt tudod feldolgozni
"Ignoramus Te aztán seemit nem konyítasz a fizikához, de egód az annál nagyob :D."
Mondja ezt az, aki a kvantumfizikusok néhány óvatos kijelentéséből rögtön arra következtet, hogy valahogy az agyunkkal varázsoljuk az anyagot. Nem állok neki magyarázni, mert nem akarlak túlzottan etetni a figyelmemmel.
Az egómmal valóban meg lehetne tölteni egy óriási, vajasra kidülledt, barombapuffadt hangárt, köszi az észrevételt :)
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!