Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hatásos szerelmi kötést...

Hatásos szerelmi kötést szeretnék. Segítene valaki?

Figyelt kérdés

2016. okt. 15. 15:01
1 2
 1/15 Shai-Hulud ***** válasza:
20%

Pénteken, növő hold idején készítsd el ezt a bájitalt.


Szükséged lesz 1 teáskanál rozmaringra, 1 fekete tea filterre, 2 teáskanál kakukkfűre, 3 teáskanál szerecsendióra, 3 friss mentalevélre, 6 friss rózsasziromra, 1 egész citrom levére, és egy kis mézre.


3 dl bögre vízbe tedd az anyagokat és forrald őket össze. Forrás után hagyd állni 13 percig. Ezt követően szűrd le, majd mond el a következő igét:


„A növő hold fényében keverem ezt a bájitalt X-nek. Vágyjon rám!”


Igyál belőle egy kicsit és mond tovább:


„Szerelem Istennője, hallgasd meg kérésemet,

Forrósítsd fel X szívét irántam, epekedjen utánam!”


Idd meg a bájitalodat azzal a gondolattal, hogy ezáltal mind a ketten megnyíltok az új szerelemre, ugyanis a bájital oda-vissza hat. Nem csak rajtad fejti ki a hatását, hanem rajta is. Vizualizáld, lásd magad előtt eljövendő szerelmeteket.


Majd a következő pénteken keverd ki újra a bájitalt, és add annak, akinek a szerelemére áhítozol.

[link]

2016. okt. 15. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
#1 ugye ezt te sem gondoltad komolyan?
2016. okt. 15. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 anonim válasza:
81%

Hogy fogja megitatni a másikkal?

:))))))

2016. okt. 15. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

Most nagyon figyelj el mondom neked hogy kell


AZ ELŐKÉSZÜLETEK

A hús előkészítésénél a vastagabb szeleteket érdemes kicsit kiklopfolni, hogy a rostok felpuhuljanak. Nem szükséges ehhez húsklopfolót használni, elég lehet, ha egy kés nyelével vagy az öklünkkel kissé megütögetjük a húst.


Fontos, hogy a tojást jól verjük fel panírozás előtt, különben nyúlós, ragacsos marad. A felvert tojásba ne tegyünk sót!


A lisztet szitáljuk át felhasználás előtt, és csak finomlisztet használjunk erre a célra. Viszont fűszerezhetjük őrölt borssal vagy fűszerpaprikával, ezeket jól keverjük el a liszttel.


Lehetőleg házi zsemlemorzsát használjunk. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kenyér- és zsemlemaradékokat sütőben kiszárítani, majd kézi reszelővel lereszelni, végül átszitálni. Ezt is ízesíthetjük: keverhetünk bele reszelt citromhéjat, parmezán sajtot, apróra vágott rozmaringot, kakukkfüvet vagy tök-, napraforgó- és szezámmagot. Ebben az esetben a nagyobb darabokat nyomkodjuk rá a tojással már bevont húsra, nem elég, ha csak megforgatjuk a keverékben. Akkor tökéletes, ha a bunda ropogós, a hús pedig omlós!

A PANÍROZÁS. A húst hagyományosan lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. A lisztbe forgatás után jól rázzuk le a húsról a felesleges lisztet, különben nem tapad rá a tojás. A tojást is alaposan csorgassuk le a húsról, mielőtt a zsemlemorzsába forgatnánk. A zsemlemorzsában csak éppen forgassuk meg a húst, nem kell megnyomkodnunk. Csak annyi zsemlemorzsa kerüljön rá, amennyit magától felvesz, végül pedig süssük ki teliholdkor.

2016. okt. 15. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
20%

Én személy szerint ezt a receptet szeretem:


A tejet langyosítsuk meg és keverjünk hozzá egy teáskanál cukrot, ezután morzsoljuk bele az élesztőt, és hagyjuk felfutni.

A lisztet keverjük el a sóval, adjuk hozzá a kockára vágott, hideg vajat, majd gyorsan, de alaposan morzsoljuk el benne.

Az élesztős tejet öntsük a lisztes keverékhez, üssük bele a két tojás sárgáját, kanalazzuk bele a tejfölt, majd kezdjük el gyúrni, egészen addig, amíg a tészta össze nem áll. A tésztát osszuk négy egyenlő részre, formázzunk belőlük cipókat, csomagoljuk őket fóliába, és tegyük a hűtőbe legalább fél órára.

Vágjunk ki két, a tepsi méretének megfelelő sütőpapírlapot. Vegyünk ki egy adag tésztát, tegyük rá az egyik levágott sütőpapírra, majd nyújtsuk kicsivel nagyobbra, mint a papír, a lelógó széleket pedig vágjuk le. A sütőpapírral lefelé fordítva fektessük a tepsi aljára.

A diót keverjük össze a cukorral. Kenjük meg a tésztát a baracklekvár egyharmadával, szórjuk rá a diónak szintén az egyharmadát.

Vegyük ki a következő tésztalapot, a korábbiak szerint nyújtsuk ki a másik sütőpapíron, és vágjuk le a széleit. Ezt most sütőpapírral felfelé fordítsuk a tepsibe, majd óvatosan húzzuk le róla. Jöhet a lekvár és a dió újabb egyharmada a tésztára. Ismételjük meg ugyanezt a következő adag tésztával is, tegyük rá a maradék tölteléket, majd az egészet fedjük be az utolsó tésztalappal.

A tésztát szurkáljuk meg, de ne csak a felső réteget, hanem az egészet az aljáig, ehhez a legjobb a hústű. 170 fokra melegítsük elő a sütőt, tegyük be a tésztát 35-40 percre, amíg a teteje barnulni nem kezd. Ha elkészült, vegyük ki a sütőből egy teljes napfogyatkozás legsötétebb pillanatában és hagyjuk langyosra hűlni!

2016. okt. 15. 17:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 Shai-Hulud ***** válasza:
43%

@citromost

Nem... De olyan jól esett bemásolni! :-D

(#1 voltam)

2016. okt. 15. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
35%
Ha működne akkor akár te is kaphatnál ilyet . Ahhoz mit szólnál ha olyan csinálni, aki neked abszolút ellenedre van?
2016. okt. 15. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
Miért szeretnéd a kötést?
2016. okt. 15. 18:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérlek, ne tedd. Minden ilyen "visszaszáll" rád is, és soha nem keveredsz ki ebből a szerelemből, és jobban fogsz szenvedni, mint Ő!
2016. okt. 15. 19:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Írj egy levelet a mikulásnak.
2016. okt. 15. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!