Emberszerű lény. Mi lehet ez? (Alul részletesebben)

válasza:

válasza:

válasza:Ez nem ms, mint a réti nyunyók.
Teljesen ártalmatlan.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tegnap este pontban 22:00 órakor. Kinéztem az üveges ajtón keresztül (nem tiszta üveg, ezért nem lehet rendesen kinézni rajta) majd egy magas kb 180 cm-s fehéren fényt láttam. Szüleim már aludtak , arra ébredtek fel, hogy a papagájaim akik kb 30 cm-re voltak a fénytől...
Szóóval...kéne pár szőke hajú site model neve..nem scene, meg emo csaj neve hanem kizárólag sima szőke hajú lányok neve.esetleg ha valaki tudná ennek a csajnak a nevét, annak nagyon megköszönném :
Az utolsó harmadot hol értelmezik egyáltalán kicsit részletesebben?
Mennyi idő alatt lehet profin csinálni? Mi a legjobb technika amit alkalmazni lehet, hogy mennél többet és részletesebben tudjak egy könyvről?
Azt álmodtam,hogy kisbaba vagyok és a saját házamban mászok fel a lépcsőn.Amikor már a feléhez értem akkor hirtelen megcsúsztam és leestem.Azt nem tudom mi történhetett velem, mert felébredtem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!