Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet vagy csak beképzelem?

Lehet vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés
Papám kb 3 hónapja halt meg, és mostanában furcsa dolgok történnek itthon, mamám a mellettem lévő szobában lakik és néha amikor nincs itthon senki szoktam hallani ahogy az ajtó csukódik a másik szobában, amikor legelőször hallottam kicsit megijedtem de ma már annyira általános dolog hogy naponta 4x 5x hallom és már nem ijedek meg, elkönyveltem magamban h az Papa.. Nagymamám nem hisz a szellemekben de mégis azt gondolja h Papám még itt van velünk. Lehet más oka annak hogy ajtó csukódást hallok?
2011. nov. 10. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Meg kéne csináltatni az ajtót..-.-
2011. nov. 10. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Lehet hogy a Papád az!A szellemek vissza szoktak térni a szeretteikhez!El akarod űzni?Akkor fehér gyertyát égess a ház különböző pontjain,égess füstölőket stb..nézz utána googleben..:)..remélem segítettem..:)..Első és hasonló társai, lehet lepontozni..-.-"..;D..
2011. nov. 10. 16:19
 3/5 Virág6 ***** válasza:
66%
Én inkább felpontozlak,mert én is hallottam ilyen történetekről,mikor a barátnőm mesélt.
2011. nov. 10. 16:52
 4/5 anonim válasza:
67%
Én is felpontozlak,ponyclub fórumon,a régebbin,de lehet h most is rajta van,írtak hasonlókat :S
2011. nov. 10. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem akarom elüldözni csak érdekelt hogy miért van és mi a véleményetek róla, amint írtam én már elkönyveltem h Papa az.. tegnap éjjel megint hallottam egyébként. És a fehér gyertya.. ég nálunk de nem azért h elüldözzük hanem mert szerettük. Szóval szerintem ez ilyen babona..
2011. nov. 11. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Lehet, hogy szellemek vannak a szobámban? Vagy csak beképzelem?

Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijesztő, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok őrült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam...

Miért félhetek a sötétben?

Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.

Lehetett szellem vagy csak beképzelem?

Ma történt velem h apuval elmentünk kajálni délbe aztán hazahozott. Ő visszament dolgozni én meg beültem a szobámba rejtvényt fejteni. Tök jól elvoltam magamba amikor egy olyat hangot hallottam mikor a műanyag flakon a melegtől kitágul és reccsen egyet..nem...

Őrangyal? Vagy csak beképzelem?

Már lassan 11 éve,hogy meghalt az apukám,8 éves voltam akkor(2.-os)Nagyon szeretem,szeretett,s rettentően hiányzik. Mostanában kezdtem igazán komolyan venni ezeket az "apró" jeleket, ami körülvesz.Bár már régebben is voltak ilyen jelek,de nem figyeltem rá. Pl..van...

Télleg szellemek vannak nálunk? Vagy csak beképzelem magamnak?

Ezelőtt is annyira féltem a szellemektől, de most olvastam ilyen történeteket és még jobban félek. De egyszerűen mindenhol és mindig. Mondjuk és aúgyis ilyen "beképzelős" fajta vagyok, hogy mindig beképzelem h vagyaki figyel meg ilyenek. De ez már beteges és tök...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!