Lehet vagy csak beképzelem?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már több napja folyamatosan kopogást hallok a radiátorból, ami még nem is lenne ijesztő, de a mai napon történt, hogy azt hallottam, hogy valaki leült mellém. Nem vagyok őrült, ne gondoljátok, de a legfurcsább dolog ez után jött, ahogy kimentem egy pillanatra megittam...
Olya mintha jönne utánam vki. lehet csk beképzelem? De most komolyan.
Ma történt velem h apuval elmentünk kajálni délbe aztán hazahozott. Ő visszament dolgozni én meg beültem a szobámba rejtvényt fejteni. Tök jól elvoltam magamba amikor egy olyat hangot hallottam mikor a műanyag flakon a melegtől kitágul és reccsen egyet..nem...
Már lassan 11 éve,hogy meghalt az apukám,8 éves voltam akkor(2.-os)Nagyon szeretem,szeretett,s rettentően hiányzik. Mostanában kezdtem igazán komolyan venni ezeket az "apró" jeleket, ami körülvesz.Bár már régebben is voltak ilyen jelek,de nem figyeltem rá. Pl..van...
Ezelőtt is annyira féltem a szellemektől, de most olvastam ilyen történeteket és még jobban félek. De egyszerűen mindenhol és mindig. Mondjuk és aúgyis ilyen "beképzelős" fajta vagyok, hogy mindig beképzelem h vagyaki figyel meg ilyenek. De ez már beteges és tök...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!